-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Optisyenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Diyanete güveniyorum Fatih :) Kurban kestirecektik biz sadece parayı gönderiyoruz kesmesi dağıtması her şeyi onlar yapıyor. Herkes diyebilir ne biliyorsun keseceklerini indireceklerini. Kurbandan sonra DVD yapıp göndermişler adresimize. Biraz canice olabilir ama kurbanı keserken pek anlamam ama vekilin mi oluyor ismini söylüyor işte herkesin ismini kurbanları kesiyorlar. dağıtımı gösteriyordu vs. yani böyle ispatlı şeyler olunca insanın içi rahat ediyor.
Optisyen.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
La arkadaş içimden geleni yazmadan edemicem..
Şimdi 5 Lira diyorsunuz. Çok iyi çok güzel.
Ulan geçende Ağaoğlunun haberini izliyorum, adamın araba galerisindeki 1 araba ile bütün afrika doyar. Bu kar soygunculuk, bu kadar şerefsizlik, bu kadar sahtekarlık yapmayın arkadaş. Deniz feneri aldığı 5 liranın 4 lirasını kendine 1 lirasını afrikaya yolluyor. Haa belki 1 lira bile değildir. Ülkede tirilyonerler dolu. Eskiden belli başlı tirilyonerler vardı şimdi 50 den fazla tirilyoner var. Bunlar 9 yılda nasıl bu kadar üredi ? Yapmayın etmeyin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Optisyenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ali Ağaoğlu'nun yaptığı yardımları kim inkar edebilir? Adam da olacak tabii. Adam yardımını da yapıyor kazanıyorda. Arabası olmasın mı yani bu adamın? Çok saçma mantık.
Optisyen.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Yok yani bu akp iktidara geldi birden bu yatırımcılar çoğaldı, helal olsun. Çok girişimci bi ülkeyiz doğrusu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yardım Yaparken Kendi Ülkemizin İnsanına Yardım Edelim Görüşü Saçma Bence. Sonuçta Herkez İnsan Yardım Edilecek Kişinin Ülkesi Önemli Olmamalı.
Güven Konusuna Gelince;
Siz İnsanlığınızı Yapın. Nereye Güveniyorsanız, Ne Kadar Yatırmak İstiyorsanız Yatırın. ALLAH (C.C.) Herşeyi Bilir ve Görür. Kim Ne Yapıyorsa Hesabını Bu Dünyada Vermezse Ahirette Elbet Verir.
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sizin derdiniz ne? :) Tamam, ben herkesin yerine 5 lira yardım yapıcam. :P
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Yardımlaşmak güzeldir.
Biz görevimizi ( resmi kurumlara ) yapalımda eğer o yaptığımız bağışları yerlerse boğazlarında kalır inşallah.
Yerine ulaşması dileğiyle.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Faydalı bir konu.