-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Selamünaleyküm arkadaşlar,
bu cumartesi
https://www.instagram.com/adidas_nike_ayakkab/ bu adresten bir adet ayakkabı almıştım kapıda ödemeyle evime geldi. Dün parasını ödedikten sonra kutuyu açtığımda istedğim modelden farklı bir model ve ayriyeten farklı bir renk ve de üstüne farklı bir numara ayakkabı göndermişler.
Bende gittim whatsapptan bunlara yazdım, onlardan aldığım cevap ise istediğniz ayakkabının rengi kalmamış. Tamam madem kalmamış bunu bana niye söylemiyon bu bir tamam kalmamış gidiyon farklı bi ayakkabı yolluyon bide farklı bir numara.
Sonrasında instagram ve whatsapptan yazmama rağmen cevap vermediler üstüne instagramdan engellediler şu an belkide whatsaptada engelliyim bilmiyorum 1 gündür kaç mesaj attım bakmadılar.
ŞİMDİ ASIL MESELEYE GELELİM
Bu adamlar tamam geldiler beni dolandırdılar, kimbilir daha kaç insanı daha dolandırdılar bu şekilde. Bunun böyle devam etmesine izinmi vermeliyiz yani. Ne yapabilirim bu konuda hakkımı nasıl arayabilirm ?
Şikayetçi olduğum instagram sayfası: adidas_nike_ayakkab
Numaraları sayfada var: 05064757...
Adamların taktik süper instagram üzerinde sahte müşteri memnuniyeti fotoğrafları,ürün karşıya ulaştıktan sonra engellemeler ilgilenmemeler böyle dolandırıyolar.
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Toptan almak istiyorum diye ikna et buluşun polise haber ver yazışmaları göster durumu anlat enselet
1 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Ama kusura bakmayın da burada suç size ait. Madem kapıda ödeme alıyorsun kardeşim ödeme yapmadan önce bir kutuyu incele, herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol et. kapıda ödemenin mantığı budur. Eğer ki sen bunları yapmamış isen karşı tarafa hiçbir suçlama yapamazsın. Adamların elinde koz var. Ben kapıda ödeme ile gönderdim, madem ürün istemediği halde idi neden parasını gönderdi cevabını alırsın
blueblood
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
en güzeli hepsiburada ve benzeri siteler dururken abudik gubudik sitelerden alışveriş yapmamak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Phantaso adlı üyeden alıntı
Ama kusura bakmayın da burada suç size ait. Madem kapıda ödeme alıyorsun kardeşim ödeme yapmadan önce bir kutuyu incele, herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol et. kapıda ödemenin mantığı budur. Eğer ki sen bunları yapmamış isen karşı tarafa hiçbir suçlama yapamazsın. Adamların elinde koz var. Ben kapıda ödeme ile gönderdim, madem ürün istemediği halde idi neden parasını gönderdi cevabını alırsın
Annem ben yokken almis, ayriyeten parayi vermedikten sonra paketi yirtip kutuyu acmaya izin vermiyolarki
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Maalesef insanımız bilinçsiz mi desem bilerek mi yapıyorum desem bilemedim. Çok zengin bir abim bile 2 kuruş fazla vermemek için gitmiş bu tip biryerden almış haliyle gelen ürünle beklediği ürün çok alakasız çıkmış