Selamünaleyküm arkadaşlar,
bu cumartesi https://www.instagram.com/adidas_nike_ayakkab/ bu adresten bir adet ayakkabı almıştım kapıda ödemeyle evime geldi. Dün parasını ödedikten sonra kutuyu açtığımda istedğim modelden farklı bir model ve ayriyeten farklı bir renk ve de üstüne farklı bir numara ayakkabı göndermişler.

Bende gittim whatsapptan bunlara yazdım, onlardan aldığım cevap ise istediğniz ayakkabının rengi kalmamış. Tamam madem kalmamış bunu bana niye söylemiyon bu bir tamam kalmamış gidiyon farklı bi ayakkabı yolluyon bide farklı bir numara.

Sonrasında instagram ve whatsapptan yazmama rağmen cevap vermediler üstüne instagramdan engellediler şu an belkide whatsaptada engelliyim bilmiyorum 1 gündür kaç mesaj attım bakmadılar.

ŞİMDİ ASIL MESELEYE GELELİM

Bu adamlar tamam geldiler beni dolandırdılar, kimbilir daha kaç insanı daha dolandırdılar bu şekilde. Bunun böyle devam etmesine izinmi vermeliyiz yani. Ne yapabilirim bu konuda hakkımı nasıl arayabilirm ?

Şikayetçi olduğum instagram sayfası: adidas_nike_ayakkab
Numaraları sayfada var: 05064757...

Adamların taktik süper instagram üzerinde sahte müşteri memnuniyeti fotoğrafları,ürün karşıya ulaştıktan sonra engellemeler ilgilenmemeler böyle dolandırıyolar.