-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
diyelimki 3 5 tane web siteniz var adsense gelirleriniz aylık 2 milyar civarı . düzenlii olarak o civarlarda geliyor ve bu birikimlerle bi iş yapmak istiyorsunuz. bnm düşüncem ufaktan araba al sat yapmak . size sorum sizin böyle bi geliriniz olsa ve evlilik durumu falan olmasa yani gideriniz çok olmasa hangi işi yapmayı düşnürdünüz ? benim aklıma al sat ve ticaret geliyor ama başka önerileri olan varmı ?
edit : ha bide 3 4 farklı işin sahibi ünlü kişilerin isimlerinden örnekler verebilir misiniz ? google gibi mesela bir tek arama motoru değil şimdi insansız arabaya kadar girdiler. :D
http://afkhukuk.com
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aylık 2000 TL adsense geliri azımsanacak bir miktar değil. Birkaç ay biriktirip sağlam bir yatırımla e-ticaret işine girerdim herhalde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e-ticaret işinde iç giyim kategorisine giriş yapardım hiç düşünmeden bütçem yetersiz kalırsa uçak ve otobüs bileti satışı işine girerdim.
Ek Olarak: e-ticaret işinde iç giyim kategorisine giriş yapardım hiç düşünmeden bütçem yetersiz kalırsa uçak ve otobüs bileti satışı işine girerdim.
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Global olarak e-ticaret hacminin %50 kısmını iç giyim oluşturuyor. Bayanlar özellikle düşkün kimse belli etmese de özellik fantezi ürünlerine... Avrupa da boşanmaların %5'i cinsel yaşamdan dolayı oluyor ki kadınlar bunu canlı tutmaya çalışıyor. Diğer bi konu uçak bileti satışı ufak bir yatırımla bile yavaş yavaş kazanabileceğiniz ve kazandığınız zamanda işte kazanç budur diyebileceğiniz bir sistem 2014 yılına kadar e-ticaret grafik pastalarında olmayan uçak bileti 2014 ilk çeyreği itibariyle %14'lük bir büyüme kat ederek yerini aldı ve halende büyüyor. (Uçak bileti konusunda yardımcı olabilirim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uçak bileti satışında bir tane web siteinizin olması gerek hocam. Bu web sitesine verilecek olan iframe kodlarını yerleştiriyorsunuz ve birde panel veriliyor size satışları takip etmek için. Siz siteyi açıp bırakıyorsunuz gerisi sizin elinizde ister seo yaparsınız ister reklam. Şöyle söyleyeyim bir ankara - İstanbul bileti THY'nin kendi sitesinde de aynı fiyata sizin sitenizde de aynı fiyata tek yapmanız gereken tanıtım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PM atıyorum.
Ek Olarak: PM atıyorum.