Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Sadece tek bir sözünüzle, kart aidatını geri alabildiniz mi?
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
AKDNZ adlı üyeden alıntı
Evet. Dün hesap hareketlerimi kontrol ederken, 20 TL üyelik aidatı kesildiğini gördüm, iadesini talep ediyorum dedim. İşleminizi gerçekleştiriyorum, ekstrenize hemen yansımayabilir dedi müşteri temsilcisi. Fakat anında yansıdı.
O halde iyiymiş, bende kullanıyorum ancak henüz kesinti olmadı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
En paranın üstüne banka tanımam hizmetleri harika, müşteri temsilcileri profosyonel bir ekip sorun olduğunda sizin aramanızı beklemiyorlar direk kendileri arıyorlar. Açıldığı günden beri kullanıyorum mükemmel ötesi bir hizmet veriyorlar.
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Finansbank şuan için en iyisi İŞ Bankasından hesap işletim ücretini talep ettim otomatik ödeme talimatı verin dediler bende hesabımı kapattım kestiği kart ücretleri vs.. de çabası dediğim gibi şuanda en iyisi Finansbank benim gözümde neye itiraz ettimse hemen geri iade ettiler teretdüzsüz.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bankalarla ilgili olarak herkes tecrübelerini paylaşırsa , diğer arkadaşlarda seçim yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğine ve hangi bankayı seçmeleri gerektiğine kolaylıkla karar verebilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam Ben işbankasını sevmiyorum 2 sene önce yasadıgım olayı anlatım.
Bireysel Kart Şifremi Unuttum.Müşteri hizmetlerini aradım kartımın şifresini öğrenmek istediğimi söledim. Bana verdiği cevap şubemize gitmeniz lazım peki dedim. 2. gun subeye gittim müşteri temsilcisine şifremi unuttuğumu bunun için geldiğimi söyleyince dalga gecer gibi guldu. Kendisinin veremiyeceğini telefonla arayıp öğrenebileceğimi söyledi. Hanımefendiye durumu anlattım. Hanımefendinin bana orda verdiği cevap hayatım boyunca bu lafıda unutmayacam ''Acemi birisine denk gelmişsinizdir oyuzden size şifre oluşturamamıştır. ''dedi.
Orada hanimefendiye de söyledim Madem acemi sizlerin görevide oraya eğitip koymaktır.Burda insanları küçük düşürmek dalga gecer konuşmak ne sizin haddinize nede benim.Bankayı terkettim o gun bugundur İşbankasi ile çalışmıyorum.
Şuan Gözümdeki en iyi banka
FİNANSBANK Hem müşteri memnuniyetıyle hem konuşma şekilleri ile herhangi bir şubelerine gittiğimde sıramatikten kartımla sıra aldıgım an özel olduğumu hissettirdikleri için.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kart aidatını bir telefon ile geri veriyorlarsa bende de aldıkları paraları geri istesem verirler mi ki? Yaklaşık 120 lira olmuştur.