Yaklaşık olarak 7 yıldır İşbankası 'nın müşterisiyim, bu banka benim gözümde gerçekten çok değerli bir banka neden diyecek olursanız; Müşterileri arasında ayrım yapmıyor, buna defalarca şahitlik etmişimdir. 1TL nizde olsa hep iyi ve güler yüzle karşılanıyorsunuz, ve işlemleriniz memnuniyetle yerine getiriliyor.
İnternette binlerce şikayet okudum fakat bu tip sorunları bu banka ile 7 yıldır hiç yaşamadım. Öğrenciliğim zamanında, hesabımdan hesap işletim ücreti kesilmiş ve verdiğim dilekçe akabinde hemen tekrar geri iadesi yapılmıştı.
Dün geçmiş aylardaki hesap hareketlerimi kontrol ederken, Kredi Kartımdan Üyelik Aidatı olarak 20 TL çekildiğini farkettim hemen aradım ve iadesini talep ettim telefonu kapattıktan sonra hesabıma baktığımda iadenin yapılmış olduğunu gördüm.
Demem o ki bu bankayla ilgili aklınızda soru işareti varsa kaldırın o soru işaretlerini. Gerçekten müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan harika bir banka. Bu yazımı bir reklam olarak kesinlikle algılamayın, binlercesinin şikayet belirttiği gibi bende memnuniyetimi dile getiriyorum.
Teşekkürler Ulu önderimizin Bankası, Türkiye İş Bankası.