yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
projenin hiçbir detayı yok.
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açılan bu konu sayesinde herkes yaşını belirtmiş yorumlarda. :D
En azından belki aradığınız ekibin hangi firmaya / ne için çalışacağından biraz bahsetseydiniz bu denli sert tepkiler olmayabilirdi.
Paramı kazanmak istiyorsunuz? Hop gelin!
Şahsen içimde onlarca şüphe oluştu doğal olarak. :)
Konuyu editleyip gerekli açıklamaları yazmanızı öneririm.
Tarafsız bakıyorum bu konuya fakat size pm atmam için bir sebep yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Bir ara ticaret bölümüne bir arkadaş buna benzer bir konu açmıştı. Ayda 700 lira kazanmak ister misiniz gibi bir başlığı vardı. Hiç dikkate almadım konuyu. Açıp okumadım bile. Sonra baktım konu sürekli güncel. Açtım konuyu okudum ve iki haftadır o arkadaştan düzenli olarak ödeme alıyorum :) Yani demem o ki; yargılamayın. ilginizi çekmiyorsa cevap yazmazsınız olur biter. yıkmak çok kolay, önemli olan bu arkadaşımızı kırmadan yapması gerekenleri anlatmak. Ek olarak: Profil resminin yanına Risale-i Nur yazan biri tanımadığı birine kolay kolay 'Haddini Bil' dememeli...
tayfur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar 6 yıllık tecrübenin bir bölümünün öğrenmeyle geçtiğini bu işlerle uğranlar çok iyi bilmesi gerekiyor herhalde...
Ben şimdiye kadar hiçbir para kzanma yollarıı vb. eğitim seti kitap satmadım almaları için tavsiyede bulunmadım bulunamamda...
3-5 krş sadece bir mecazdı...
Uzmanlıktan kastım wordpress tema yapımını bilen, logo yapımını bilen ,site arayüzlerini seo uyumlu yapbilen gibi ve dahası...
Sonuçta bunları yapabilende para kazanabilmeli değilmi? Ama bu işleri tek başınıza yaptığınızda aldığınız ücretler belli. Diğer yandan bütün bir işi yaptığınızda alınan ücretde belli...
Eleştirilere her zaman açığım. Unutmayın ki güvence bir işveren için çok önemlidir bu güvenceyi tekil kişi olarak kolay değildir ve size vereceği hizmet bedelide bu doğrultudadır.
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş pek tekin gözükmüyor attığım pm'ye bile yanıt gelmedi :) Merak ettiğim soruları yanıtlamadı...