TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba arkadaşlar bir tane site ile uğraşıyorum nereden baksanız bir sene sonunda adsense aldım ve gecen gün ilk ödememi de aldım . şimdi sorunum şu ,
İçerik giremiyorum giremiyorum derken konuyu buluyorum düşünüyorum tasarlıyorum her şey harika gidiyor derken şuanda da olduğu gibi aklımda o :confused:kadar şey vardı ki şimdi kestirip birazını yazdım artık yazacak hal kalmıyor tutmayacakmış gibi okunmayacakmış gibi geliyor ve boşuna yazacakmışım gibi geliyor ne yapmalıyım yazı yazarken sız nasıl planlıyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu başlığını değiştirmeni öneririm hocam :D
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ekip kurabilirsin. sen yazmazsan onlar yazar. para da kazanıyormuşsun bak. bırakma. yaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haaa o mesele
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim planlamam şöyle 4 günde bir yazı yayınlarım 2 günü araştırma ve kaynak bulma ile geçer diğer iki günü de bulduğum kaynakları yazıya geçirmek ile. Bunu kendini şartlandırarak yapmak yerine boş zamanını geçirecek hobi olarak düşün kısa vadede para kazandıracak olaylar değildir bunlar. Kendini zorlarsan bu karamsar düşünceye düşersin.
Elinden geldiğince diğer bloglardan farklı yazmaya çalış her blogda hemen hemen aynı içerikler barındırılmakta bu sektörde herkesin yazdığını yazmak yerine farklı düşünerek yazmak öne çıkarır. Ben arkadaşlara diyorum düz bakıyorsunuz. Değişik düşünün farklar kazanır. Düz bakmaya devam ediyorlar.
Ayrıca umutsuzluğa da girme blog olayı zamanla olur 1 yılda olacak iş değil sürekli aksatmadan yaz sabır önemli. Kaliteli konu sayısı ve yıllanma önemli.
Örnek: yazdığınız özgün 1 konuya günde 15 kişi giriş yapıldığını varsayalım bu konu kalitesinde aynı kalitede 100 adet özgün konu yazdığınızı düşünün 1500 giriş yapar ki daha fazla giriş olan konularda olacaktır zamanla bunun içinde diğer sayfalardan farklı yazılar yazmanız gerek ki google aramada ilk sizin yazılarınızı çıkarsın. Bu durum zor ve zahmetlidir ancak uyguladığınızda ekmeğini zamanla yersiniz.
ayrıca şunuda belirteyim benim 6 ay önce yazdığım 5 ay boyunca hiç hit almayan ve aniden hit patlaması yaşayan bir çok konum oldu. Her şey zamanla. Aynı konularda ilk sıralarda olan bir web sayfası patlar senin alt sıralarda olan konuna gün doğar ;)
İyi çalışmalar.
umarım biraz moral sağlamışımdır. Bu işler hemen olmaz 1 yıl kısa bir süre.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
İçerikleri kaliteli makale yazarlarına yazdirin
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
etkileşim lazım etkileşim yazıyoruz ama kime nasıl sanatçının alkışa ihtiyacı varsa sizinde yoruma, paylaşıma, hareketliliğe ihtiyaciniz var kim istemezki açtığınız site cıvıl cıvıl olsun insanlar yorum yapsın tamamen buna ihtiyaç var. Asil sormaniz gereken soru nasil etkilesim saglarim olmali
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker / Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**