Benim planlamam şöyle 4 günde bir yazı yayınlarım 2 günü araştırma ve kaynak bulma ile geçer diğer iki günü de bulduğum kaynakları yazıya geçirmek ile. Bunu kendini şartlandırarak yapmak yerine boş zamanını geçirecek hobi olarak düşün kısa vadede para kazandıracak olaylar değildir bunlar. Kendini zorlarsan bu karamsar düşünceye düşersin.

Elinden geldiğince diğer bloglardan farklı yazmaya çalış her blogda hemen hemen aynı içerikler barındırılmakta bu sektörde herkesin yazdığını yazmak yerine farklı düşünerek yazmak öne çıkarır. Ben arkadaşlara diyorum düz bakıyorsunuz. Değişik düşünün farklar kazanır. Düz bakmaya devam ediyorlar.

Ayrıca umutsuzluğa da girme blog olayı zamanla olur 1 yılda olacak iş değil sürekli aksatmadan yaz sabır önemli. Kaliteli konu sayısı ve yıllanma önemli.

Örnek: yazdığınız özgün 1 konuya günde 15 kişi giriş yapıldığını varsayalım bu konu kalitesinde aynı kalitede 100 adet özgün konu yazdığınızı düşünün 1500 giriş yapar ki daha fazla giriş olan konularda olacaktır zamanla bunun içinde diğer sayfalardan farklı yazılar yazmanız gerek ki google aramada ilk sizin yazılarınızı çıkarsın. Bu durum zor ve zahmetlidir ancak uyguladığınızda ekmeğini zamanla yersiniz.

ayrıca şunuda belirteyim benim 6 ay önce yazdığım 5 ay boyunca hiç hit almayan ve aniden hit patlaması yaşayan bir çok konum oldu. Her şey zamanla. Aynı konularda ilk sıralarda olan bir web sayfası patlar senin alt sıralarda olan konuna gün doğar ;)

İyi çalışmalar.
umarım biraz moral sağlamışımdır. Bu işler hemen olmaz 1 yıl kısa bir süre.