-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepsiburadada telefonlara bakıyodum ithalatci garantili olanlar türkiye garantili olanlara göre 200 tl daha ucuz neredeyse ne gibi sorunlar olabilirki ithalatcı garantili telefonlarda
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim son 2 telefonum ithalatçı garantili. Hiçbir sorunu yok. Garantiye daha hiç yollamadım. İlk telefonum samsung galaxy E7 . Geçen hafta aldığım telefonum samsung C9 PRO (tavsiye ederim tasarımı mükemmel).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
inan02 daha küçük telefonlara bakıyorum hocam , ithalatcı garantili biraz daha uygun fiyata satılıyo sıkıntı çıkmıyorsa onlardan alalım niye fazla para veriyoruzki :D
BU telefon hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Ranay
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam garantinin kimden oldugu cok onemli.
örnek olarak o telefon samsungdan garantili olsa bazı arza durumlarında daha hızlı ve kolay çözüm bulacaksınız.
samsung servis ağı daha yayın olacagından dolayı ve daha hızlı cozum uretecektir.
Ayrıca hepsi aynı olmamakla beraber tüketici hatası cevabı almanız olasılıgı artabilir.
diger bir yonden dusunursek aradaki 200 tl sizin sigortanız
telefon bozulmazsa sıkıntı yok ama siz onu kasko gibi düşünün ( yada en iyisi özel sirketten kasko yaptırın )
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
iphone c5 aldim ithalat garantisi bundan onceki 3 telefonuda ithal garantili aldım hic bir sıkıntı yaşamdım
İthal garantinin tek sorunu olası arza durumunda geri dönüsün gec olması cunku toplasan bayiligi 1 yada 2 tanedir.