-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adana mersin , buralarda yaşan devrelerim olsun asker arkadaşlarım alayının ağzında boyna toz hap silah kazı mevzusu dolaşıyor. kepçe görse definecilik aklına geliyor , hastaneye gitse kafa hap arıyor. Abi şırdan şalgam mı böyle yapıyor yoksa cidden buralardaki tarihi eser çokluğu herkesin kafasını mı karıştırıyor.
Sozen
Bilmediğini Bil Öğren
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba,
Bende mersinde yaşıyorum ama bunu yeni gördüm.
Kesin toz hap olayıdır.
EUROSUNUCU BİLİŞİM LTD.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bari resimlerdeki plaka ve insanların yüzlerini maskeleseydiniz iyi olurdu.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şehir efsanesi gibi geliyor bana. Yeni Mahalle veya Siteler'de zamanında kan davası veya Kız davasından dolayı birbirine düşmüş aileler oluyor. Bunların engellenmesi içinde polis o bölgede sürekli nöbet tutuyor.
Yeni Mahallede nevruz kutlamaları sırasında mahallede bulunan bir bakal bi gencin ölümüne sebep olmuştu. Çoğun ailesi de Bakkalı öldürme girişiminde bulunmuş. Sonra olaya polis müdahele etmiş ve gece gündüz bakallın olduğu sokakta Özel Harekat nöbet tutuyordu. Bahsettiğim yerlerde ki Aileler geniş aile genellikle, hatta bazen tüm akrabalar olabiliyor. Bu da ciddi toplumsal olayların olması anlamına geliyor.
Bence buna benzer bir olaydır ve buyuk olasılıkla bahsettiğiniz ev yine ASAYİŞin nöbet tuttugu ve barındıgı evlerden biridir. Yani Kendi can güvenliği içinde ayrıca nöbet tutuluyor ( Bu bölgeler Mersinin en sorunlu yerleridir. Uyuşturucu yuvasıdır )
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
ghost3890
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer orda bişi varsa devlette bunu biliyosa girer alır baskan kimseye göz boyamak için gösteri yapıcagını sanmıyorum
Arkadasların dediği gibi cinayet kavga gibi olaylar yada eroin tarzı ticaret için baskın yaparlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ülke GTA San Andreas'a dönmüş.
CJ'in evi olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
15 yildir mersindeyim bende 2 gun once DWTR de gordum ama bilmiyorum garip geliyor.