blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim neyi anlattığından çok nasıl anlattığını, yani yazım tarzını sevdim. Şimdi blogunu da ziyaret ettim takibe almak için ama sadece email ile takip et seçeneği vardı. Ona tıkladıgımda ise şöyle bir hata aldım.
The feed does not have subscriptions by email enabled
Feedburner kurulumunda bir sıkıntı var sanırım.
Yazın için tekrardan teşekkür ediyorum. İyi bloglar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Uzun yıllardır kişisel blog tutan biri olarak kendini beğenmiş insanlara çok az denk geldim. Açıkçası popüler olup da bahsettiğiniz blogger kimmiş merak ettim.
Ayrıca benden size naçizane bir tavsiye; blogda yazdığını bu tarz yazıları kaynak göstererek bile olsa forumlarda veya bu gibi yerlerde paylaşmayın. Evet, hit sağlayabilirsiniz ama blogun imaj değerini düşürür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende yeni yeni blog yazmaya başladım bir çok blog takip ediyorum hiç birinde ukalalik görmedim :D
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Açılın ben Blogcuyum! :D Ben arkadaşın bahsettiği mevzuyu gayet iyi anladım. Arkadaşın kapalı isimden belirttiği kişi şuanda "kişisel blog" kelimesi içerisinde 1. sırada çıkıyor. (şerrafsizim ben isim vermemişem :D ) Şimdi ben iki tarafa da kendince hak veriyorum;
Timur'un (söz konusu arkadaş) kullandığı temayı daha o kullanmadan çok çok önce ben de kişisel blogumda kullanmıştım. Fakat daha sonradan dedim ki "Yok ya bu tema çok güzel şimdi herkes bunu kullanır ben en iyisi özel tema macerasına çıkayım." çıktım mı ? Çıktım. Böylece tema ve benzetme sorununu kısmen ortadan kaldırmış oldum.
Timur Bey'in ben size atıfta bulunduğunu sanmıyorum. Çünkü bir yerde o temanın kullanım hakkı sadece ve sadece kendisine ait değil. Yani isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Bence siz biraz alınganlık yapmış olabilirsiniz.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sevgili @Being benim bahsettiğim kişi Timur Demir değil. Onun da temanın ile ilgili bir yazısı varsa bu büyük bir tevafuk olmuş olur. Bu arada polemik arayan biri de değilim. Yanlış anlaşılmak da istemem.
Resimde bulunan uygunsuz içerik için özür diliyorum. Gördüğünüz gibi ip adresi mevcut. Avukat kardeşi olarak yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Blogculuk anlayışı ne hale gelmiş. .