-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kızgın yağ saçın ön kısmına sıçradı ve doktora gidildi. Pansuman yapıldı, ileride saçlar dökülür mü ? O bölgede saç çıkar mı ? Herhangi kesin bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
Geçmiş olsun dileklerinizi yazmaya gerek yok. Biliyorum hepiniz geçmiş olsun diyeceksiniz. Bana sadece soruma kesin cevap verebilecek birisi var mı ? :confused: :confused:
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yaşadığınız travma 2. derece yanık olarak nitelendiriliyor eğer fazla alandaysa , 3 kadar kayabilir tabi travma alanına ve ne kadar süre olduğuna bağlı eğer küçük bir şey ise iyileşecektir fakat biraz büyükse olasılık düşer , saç ve kök yapısı protein yapılıdır 40 dereceyi aşan sıcaklıkta proteinler denatüre olur yani ölür , ora bir daha eskisi gibi olmaz fakat iz kalmayabilir, eskisi gibi olması için tek tedavi kök hücredir buda pire için yorgan yakmaya benzer, tabi sizin açınızdan saç ekimi yapılabilir , kesin bilgi diye bir şey yok , vücudunuzda bulunma süresi, kapsadığı alan yaşadığınız korkuyla doğru orantılı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
darkthepro adlı üyeden alıntı
yaşadığınız travma 2. derece yanık olarak nitelendiriliyor eğer fazla alandaysa , 3 kadar kayabilir tabi travma alanına ve ne kadar süre olduğuna bağlı eğer küçük bir şey ise iyileşecektir fakat biraz büyükse olasılık düşer , saç ve kök yapısı protein yapılıdır 40 dereceyi aşan sıcaklıkta proteinler denatüre olur yani ölür , ora bir daha eskisi gibi olmaz fakat iz kalmayabilir, eskisi gibi olması için tek tedavi kök hücredir buda pire için yorgan yakmaya benzer, tabi sizin açınızdan saç ekimi yapılabilir , kesin bilgi diye bir şey yok , vücudunuzda bulunma süresi, kapsadığı alan yaşadığınız korkuyla doğru orantılı
olayı yaşayan ben değil aile bireyim'den bayan. Saçının dibine kadar geldiğinden eminim de.. İz kalmaz ama o bölümde saç çıkmaz diyorsunuz ha... İnşallah saçlarına bir şey olmaz.. Şuan var olan saçlarında (yanık olan kısımda) dökülme olur mu yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
darkthepro adlı üyeden alıntı
hocam benim söylediğim bir olasılık görmedim fakat böyle olur, saçlar ne kadar basit gelsede, saçları besleyen kökler mevcut yani saçın gerekli olan besinini sağlıyor hatta saçın yağlanması bile bu yüzden sıvı kaybını önlemek için kökten gönderiliyor, kökten uzuyor tıpkı tırnak gibi protein yapılı eğer kök zarar gördüyse besleme olayı gerçekleşmez ve dökülür bir dahada çıkmayabilir
anladım sağol
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
anlıyorum kardeşim sağol. Artık Allah büyüktür göreceğiz..