netbozum
wmaraci reklam

Knight Online STEAM - Adonis Sohbet

15 Mesajlar 3.581 Okunma
Toplam 15 mesaj ve 3.581 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

Yandexer Yandexer Yandex Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 58 / 84
  • Ticaret 4, (%100)
Oynamayalı rahat 10 sene olmuş sanırım, zamanın da güzeldi şimdi sabahlamak mı? 2.günü çıkaramam :D

wmaraci
reklam

steel steel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ne yaptığı belli değil
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 961 / 70
  • Ticaret 12, (%92)

Teppz adlı üyeden alıntı

koxp kalkmışsa başlarım :D

:D koxp kalkmış ama yasal koxp var adı genie :D hemde daha pahalı

savasdersimcelik savasdersimcelik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 529
  • Beğeniler 114 / 208
  • Ticaret 30, (%97)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Legal koxp yapmış diyorsunuzda hiç o legal koxp dediğiniz şeyi incelediniz mi? O kadar gereksiz ki tek yaptığı vurmak. Yani öyle cz de açıpta çat çut kombo yapacak bir şey değil çıkan yaratığı 1-2 saniye geç algılıyor yani bu sadece level kasmak için kullanabileceğiniz o size slot kaptırmayacak çılgın koxplardan değil.
Herkes 24 saat başında oturup kasacak zaman bulamayabilir, çalışan insanlarda var onlar için birebir. Öyle gidip rpr yapıp gelmiyor towna, yada pot bitince almıyor. Üstünde rpr itemi varsa onu basıyor sadece. Bunun senin oynayışını etkileyen bir tarafı yok. Onu yapmaları oyuncuların iyiliği için zorunlu o çıktıktan sonra o çatur çutur vuran koxperlar azaldı, hergün 40-50 ban atıyorlar onlarda gezemiyor bi GB'ci adamlar koxpla uğraşıyor şuanda onlarda CZ de falan zor yani banlanıyorlar dakikasında.

Adam koxpu savundu. Valla bende vardı genie çok güzelde çalışıyor pot bitince almıyor ama sadece zr de yapmıyor. Skill vuruyor. eğer gidip genie alacak cash varsa gidin 999 mana potu alın üzerinde bir tanede tam olsun. genie kullanan adam da cash vardır 999 pot'da alır.

Ben priesttim genie kullanıyordum valla temiz. Tüm skiller aktif her yerde party buluyorsun vs.

Birde oyunu oynamadıktan sonra bir anlamı yok. Knight Online BİTMİŞ arkadaş nerde o eski koltuğunda oturan karakterler. Nerde v1299

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
savasdersimcelik , tamam kardeşim sen 24 tane genieli hesap istediğin itemlerle cz bırak ben kiralık itemlerle 24v1 hf ile kapışalım? 24v1 alırım o fightı. Genie koxp değil oyuna yardımcı bir bot, koxp dediğin şey otomatik senin yerine oyun oynar, rpr sini yapar gelir, görevleri verir gelir, potunu alır gelir, otomatik kombo yapar.

Sen genie'ye kombo yaptır, yada can doldurmak için rogue'de minor ekle 3 saniyede 1 tane minor basıyor. Koxp dediğin şey 3 saniyede 100 kere basıyor ona.

Genie dediğin şeyi kendide yaparsın, aç macro programını ayarla 3 saniyede bir "Z" bas, 1 saniyede bir 1'e bas, 30 saniyede bir 8 e bas de 8-9 falan pot koy onları ayarla öyle, magic hammer koy bi yere 30 dkda bir ona bas de otomatik beleş genie ama bunu götürüp czde adamları kes dersen 24 değil 100 tane olsanızda sizi tek kişi haşat eder.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

savasdersimcelik savasdersimcelik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 529
  • Beğeniler 114 / 208
  • Ticaret 30, (%97)

Engin07 adlı üyeden alıntı

savasdersimcelik , tamam kardeşim sen 24 tane genieli hesap istediğin itemlerle cz bırak ben kiralık itemlerle 24v1 hf ile kapışalım? 24v1 alırım o fightı. Genie koxp değil oyuna yardımcı bir bot, koxp dediğin şey otomatik senin yerine oyun oynar, rpr sini yapar gelir, görevleri verir gelir, potunu alır gelir, otomatik kombo yapar.

Sen genie'ye kombo yaptır, yada can doldurmak için rogue'de minor ekle 3 saniyede 1 tane minor basıyor. Koxp dediğin şey 3 saniyede 100 kere basıyor ona.

Genie dediğin şeyi kendide yaparsın, aç macro programını ayarla 3 saniyede bir "Z" bas, 1 saniyede bir 1'e bas, 30 saniyede bir 8 e bas de 8-9 falan pot koy onları ayarla öyle, magic hammer koy bi yere 30 dkda bir ona bas de otomatik beleş genie ama bunu götürüp czde adamları kes dersen 24 değil 100 tane olsanızda sizi tek kişi haşat eder.

Koxp Nedir ? Koxp Kullanmak Nedir.

Oyuncu bilgisayar başında değilken ( AFK ) karakterin oyuna 3. parti bir program ile devam etmesine koxp kullanmak diyoruz ki kullanılan bu 3. parti programa'da koxp adını veriyoruz.

Şimdi gelelim konumuza. Lütfen bana knight dışında bir kaç tane daha genie tarzında bir sisteme sahip oyun söylermisiniz.

Kngiht online'de madenin amacı veya genienin amacı hem koxp'dan para kazanmak hemde oyuncunun oyundan çıkmasına engel olmaktır.

CZ'de koxp kullanan oyuncu zaten oyunu bıraksın arkadaş ne anladım ben o işten, oyunun hiç bir zevki kalmadı.

Bakın ben koxp kullanmıyorum demiyorum ama koxp saçma olduğu halde legal koxp dediğimiz genie çok saçma ki koxpu CZ'de veya andream'da açma daha saçma.

Sizlere iyi oyunlar dilerim.

NOT : Eski oyuncuların neden oyunu bıraktıklarına bakın. Eski oyuncuların şikayetlerine bakın. Eski oyuncular ile yeni oyuncular arasında ki farka bakın. Eski oyun ile yeni oyunu kıyaslayın, ve son olarak yeni kngiht eski kngiht'in eline su bile dökemez.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al