savasdersimcelik , tamam kardeşim sen 24 tane genieli hesap istediğin itemlerle cz bırak ben kiralık itemlerle 24v1 hf ile kapışalım? 24v1 alırım o fightı. Genie koxp değil oyuna yardımcı bir bot, koxp dediğin şey otomatik senin yerine oyun oynar, rpr sini yapar gelir, görevleri verir gelir, potunu alır gelir, otomatik kombo yapar.
Sen genie'ye kombo yaptır, yada can doldurmak için rogue'de minor ekle 3 saniyede 1 tane minor basıyor. Koxp dediğin şey 3 saniyede 100 kere basıyor ona.
Genie dediğin şeyi kendide yaparsın, aç macro programını ayarla 3 saniyede bir "Z" bas, 1 saniyede bir 1'e bas, 30 saniyede bir 8 e bas de 8-9 falan pot koy onları ayarla öyle, magic hammer koy bi yere 30 dkda bir ona bas de otomatik beleş genie ama bunu götürüp czde adamları kes dersen 24 değil 100 tane olsanızda sizi tek kişi haşat eder.
Sen genie'ye kombo yaptır, yada can doldurmak için rogue'de minor ekle 3 saniyede 1 tane minor basıyor. Koxp dediğin şey 3 saniyede 100 kere basıyor ona.
Genie dediğin şeyi kendide yaparsın, aç macro programını ayarla 3 saniyede bir "Z" bas, 1 saniyede bir 1'e bas, 30 saniyede bir 8 e bas de 8-9 falan pot koy onları ayarla öyle, magic hammer koy bi yere 30 dkda bir ona bas de otomatik beleş genie ama bunu götürüp czde adamları kes dersen 24 değil 100 tane olsanızda sizi tek kişi haşat eder.
Koxp Nedir ? Koxp Kullanmak Nedir.
Oyuncu bilgisayar başında değilken ( AFK ) karakterin oyuna 3. parti bir program ile devam etmesine koxp kullanmak diyoruz ki kullanılan bu 3. parti programa'da koxp adını veriyoruz.
Şimdi gelelim konumuza. Lütfen bana knight dışında bir kaç tane daha genie tarzında bir sisteme sahip oyun söylermisiniz.
Kngiht online'de madenin amacı veya genienin amacı hem koxp'dan para kazanmak hemde oyuncunun oyundan çıkmasına engel olmaktır.
CZ'de koxp kullanan oyuncu zaten oyunu bıraksın arkadaş ne anladım ben o işten, oyunun hiç bir zevki kalmadı.
Bakın ben koxp kullanmıyorum demiyorum ama koxp saçma olduğu halde legal koxp dediğimiz genie çok saçma ki koxpu CZ'de veya andream'da açma daha saçma.
Sizlere iyi oyunlar dilerim.
NOT : Eski oyuncuların neden oyunu bıraktıklarına bakın. Eski oyuncuların şikayetlerine bakın. Eski oyuncular ile yeni oyuncular arasında ki farka bakın. Eski oyun ile yeni oyunu kıyaslayın, ve son olarak yeni kngiht eski kngiht'in eline su bile dökemez.