-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Spor Editörü
-
-
Ad Soyad
H** L**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Alex artik Fenerbahce de degil :(
www.hasanhuseyinlif.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Fenerbahçe'yi sevmem ama birçok Galatasaray'lı gibi ben de Alex'e karşı bir sempati duyardım. İyiydi.
Aykut Kocaman ne kadar başarısızda olsa bu Alex'e teknik direktör'e saygısızlık yapıp maçı tribünden izleme hakkını vermiyor. Fenerbahçe yönetiminin doğru karar aldığını düşünüyorum, başka yapacak birşeyleri yoktu çünkü.
Eğer böyle bir karar almamış olsalardı, koca takımın teknik direktörüne karşı Alex'in krallığını ilan etmiş olacaklardı. (Bu da doğru birşey değil)
Hayırlısı olsun.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Atakan sana hak veriyorum bir yerde fakat, Alex'i gönderen yönetim bir gün kendisi de gidecektir -ve bu yakın emin ol- ben artık maçları izlemeyi de düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Bir Beşiktaş 'lı olarak söylüyorum. Alex'e yapılan bu muamele hiç yakışmadı. Fenerbahçe hangi büyük topçusunu uğurlamasını bildi ki, Alex 'i uğurlasın.Adam 8 yılda fenerbahçe tarihinin en başarılı topçusu olarak istatistiklere geçti, buda yetmezmiş gibi taraftar heykelini dikti..Böylesine büyük bir oyuncu, kompleksli bir teknik direktöre yenildi.Yazık vallahi böyle olmamalıydı...
Fazla değil 1 haftası var Aykut'un.Perşembe günü M'gladbach Pazar günü Beşiktaş...Bu iki maçın birinde patlayacak Aykut.! İzleyin ve görün arkadaşlar.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sana katılıyorum kardeşim. Aykut ve Aziz gitmediği sürece Fenerbahçe maçlarını izlemiyorum, LigTV'yi de kapattıracam.