-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yaşadım kulağımda iltihap vardı. Ayrıca kulak zarım delikti bekletmeden göstermenizde fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
aynen bidaha agrırsa bendede sıkıntı vardır belki ürkütücü :S
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Kulağında duyma problemi olabilir işitme alakalı o sorunu bende yaşıyorum alıştım birini duymak %80 %90 ile zorluk çekiyorum burnumu kapatıyorum kulağımdan hava çıkarıyorum ve resmen son ses müzik açarsın aynı onun gibi oluyor :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
VolkanYıldız bu konu hakkında doktora gitmedim ama 8-9 yaşlarında duyma probleminden dolayı gittim doktor işitme kulaklık takacağını söylemişti takmıştım 4 yıl taktım diyebilirim sonra duymaya başladım şuanda iyiyim duyma oranı %90 gibi yaşlı dedeler gibi değilim şükür yani duyuyorum ince hafif tonlu sesler kesik zor duyuyorum o burun olayıda yapınca kulağım açılıyor öyle duyuyorum o hafif tonlu sesleri çok ilginç birşey mümkünse ateşlerinize dikkat edin ateşim olunca kulağıma vuruyor kulağım kilit oluyor herşeyi engelliyor ateşe çok dikkat edin küçükken aşırı ciddi derece sıcak ateş rakamları vardı ondan öyle oldum
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kulağından hava çıkıyorsa kulak zarın delinmiştir. Bir an önce doktora görün. Delik daha da büyüyebilir. Ayrıca suya girdiğinde sorun yaşayabilirsin. Küçük bir operasyon ile hallediyorlar sanırım.
Geçmiş olsun.