lostyazilim
tr.link

Kurtlar Vadisi Bu Ülkenin En Sağlam Dizisidir

11 Mesajlar 1.859 Okunma
lstbozum
tr.link

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Nedenmi böyle bir başlık açtım, işte bundan dolayı, söylermisiniz bana nerede var böyle birşey, canlı olarak bu sahneleri izlerken tüylerimin diken diken olmasını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama, neyse fazla uzatmayayım lütfen izleyin;

Atakan ibo71

kişi bu mesajı beğendi.

boş çuval dik durmaz
wmaraci
reklam

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Bu zamana kadar çekilmiş en iyi dizi rakipsiz bence hastasıyım :)

• Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

ibo71 adlı üyeden alıntı

Bu zamana kadar çekilmiş en iyi dizi rakipsiz bence hastasıyım :)

Aynen öyle hocam.

boş çuval dik durmaz

Ibolac Ibolac #php #mysql #wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)
Herkesin zevkine ve düşüncesine saygım sonsuz öncelikle bunu belirteyim ama, bu dizi mucizeler üzerine kurulmuş bir dizi. Bir adamın bu kadar olaydan ölmeden kurtulması çok saçma. Mafyayı çökertince bitirmeleri lazımdı. Hadi o da olmadı, en azından 6. yada 7. yılda bitmesi lazımdı. Benim fikrimdir. Yinede güzel dizi ama artık zıvanadan çıktı bence.

Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)
Mucizeler üzerine kurulu diyorsunuzda merak ediyorum, mezardan birileri çıktıda benmi kaçırdım o bölümü ? Elin yabancı filminde ajanın teki çıkar tek başına 10-15 kişi ortasına atlar ''waowww bu film bir harika dostum'' denir, ödüller üstüne ödüller alır, tabi nasıl olsa Türk dizisi, ah yurdum insanı ah.
amekop

kişi bu mesajı beğendi.

boş çuval dik durmaz

CanBakar CanBakar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Önceleri gerçekten öyle denilebilirdi "Pusu" da yaptığı kirli siyaset özellikle açık açık şu sezonda Suriye meselesi ile yandaş dizi haline geldiğinden dolayı eski sağlamlığını yitirmiştir "bence"

• Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

CanBakar adlı üyeden alıntı

Önceleri gerçekten öyle denilebilirdi "Pusu" da yaptığı kirli siyaset özellikle açık açık şu sezonda Suriye meselesi ile yandaş dizi haline geldiğinden dolayı eski sağlamlığını yitirmiştir "bence"

Evet farkındayım, görüşünüze saygım sonsuz ama Suriye meselesinde bence çok doğru bir yol izliyor.

boş çuval dik durmaz

CanBakar CanBakar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 1, (%100)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Evet farkındayım, görüşünüze saygım sonsuz ama Suriye meselesinde bence çok doğru bir yol izliyor.

Benimde görüşünüze saygım sonzudur ama izlediği siyaset nekadar yanlış nekadar doğru tartışır ve bu olayada girmek istemem boş yere tartışma çıkmasın

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Soner Yalçın kitapları dizide boy boy yayınlanırken yandaş değildi de şimdi mi yandaş oldu :) Adamlar neyi doğru görüyorlarsa onu işliyorlar dizide, fazla büyütmeye gerek yok.

Ayrıca ölmesi lazımdı falan filan bunlar boş laflar. Gidin James Bond serisinin son çıkan filmi Skyfall'ı izleyin, o ajan orada ölmedi ya, bizim Polat 100 sene de ölmese hakkıdır. ;)
amekop AhmetOztasci

kişi bu mesajı beğendi.

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri

Ibolac Ibolac #php #mysql #wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 46 / 49
  • Ticaret 25, (%96)

sametweb adlı üyeden alıntı

Soner Yalçın kitapları dizide boy boy yayınlanırken yandaş değildi de şimdi mi yandaş oldu :) Adamlar neyi doğru görüyorlarsa onu işliyorlar dizide, fazla büyütmeye gerek yok.

Ayrıca ölmesi lazımdı falan filan bunlar boş laflar. Gidin James Bond serisinin son çıkan filmi Skyfall'ı izleyin, o ajan orada ölmedi ya, bizim Polat 100 sene de ölmese hakkıdır. ;)

Film karakteri ile dizi karakterini bir tutmak yanlış bence. Eğer bir dizi yapıyorsanız, tek karaktere bağlı kalmak kadar saçma bir şey olamaz. Eğer tek karaktere bağlı kalırsanız, böyle dönüp dolaşıp aynı yerde durursunuz, olayı nasıl uzatsam diye düşünürken siyasete karışırsınız. Sonra hangi siyasi tarafı işliyorsanız onun izleyicisini çekersiniz, diğer tarafı işlerken onların çoğunu kaybedersiniz. Diziler ya sıfırdan kurgulanmalıdır, ya yapılmış bir şeyin üzerine koyulmalıdır (hoş değil ama yabancı dizilerin yerli uyarlamalarıda artık tutuyor) ya da yaşanmış konuları ele almalıdır. Kurtlar vadisi gibi günlük siyasi konular üzerinden senaryo yazılmamalıdır.

Sonuç olarak, Polat Alemdar karakterinin yanında bombada patladı, bazuka ile vuruldu, kaç kere vuruldu, kaç kere işkence gördü. Ölmemesi normal mi yani?

Yurdum insanı falan muhabettine girerseniz tartışma çıkar. Tartışmayada hiç niyetim yok böyle bir konu yüzünden, o yüzden görmemiş gibi davranıyorum o kısmı.

Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al