-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bu zamana kadar çekilmiş en iyi dizi rakipsiz bence hastasıyım :)
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Herkesin zevkine ve düşüncesine saygım sonsuz öncelikle bunu belirteyim ama, bu dizi mucizeler üzerine kurulmuş bir dizi. Bir adamın bu kadar olaydan ölmeden kurtulması çok saçma. Mafyayı çökertince bitirmeleri lazımdı. Hadi o da olmadı, en azından 6. yada 7. yılda bitmesi lazımdı. Benim fikrimdir. Yinede güzel dizi ama artık zıvanadan çıktı bence.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Mucizeler üzerine kurulu diyorsunuzda merak ediyorum, mezardan birileri çıktıda benmi kaçırdım o bölümü ? Elin yabancı filminde ajanın teki çıkar tek başına 10-15 kişi ortasına atlar ''waowww bu film bir harika dostum'' denir, ödüller üstüne ödüller alır, tabi nasıl olsa Türk dizisi, ah yurdum insanı ah.
1 kişi bu mesajı beğendi.
boş çuval dik durmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önceleri gerçekten öyle denilebilirdi "Pusu" da yaptığı kirli siyaset özellikle açık açık şu sezonda Suriye meselesi ile yandaş dizi haline geldiğinden dolayı eski sağlamlığını yitirmiştir "bence"
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Soner Yalçın kitapları dizide boy boy yayınlanırken yandaş değildi de şimdi mi yandaş oldu :) Adamlar neyi doğru görüyorlarsa onu işliyorlar dizide, fazla büyütmeye gerek yok.
Ayrıca ölmesi lazımdı falan filan bunlar boş laflar. Gidin James Bond serisinin son çıkan filmi Skyfall'ı izleyin, o ajan orada ölmedi ya, bizim Polat 100 sene de ölmese hakkıdır. ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
sametweb adlı üyeden alıntı
Soner Yalçın kitapları dizide boy boy yayınlanırken yandaş değildi de şimdi mi yandaş oldu :) Adamlar neyi doğru görüyorlarsa onu işliyorlar dizide, fazla büyütmeye gerek yok.
Ayrıca ölmesi lazımdı falan filan bunlar boş laflar. Gidin James Bond serisinin son çıkan filmi Skyfall'ı izleyin, o ajan orada ölmedi ya, bizim Polat 100 sene de ölmese hakkıdır. ;)
Film karakteri ile dizi karakterini bir tutmak yanlış bence. Eğer bir dizi yapıyorsanız, tek karaktere bağlı kalmak kadar saçma bir şey olamaz. Eğer tek karaktere bağlı kalırsanız, böyle dönüp dolaşıp aynı yerde durursunuz, olayı nasıl uzatsam diye düşünürken siyasete karışırsınız. Sonra hangi siyasi tarafı işliyorsanız onun izleyicisini çekersiniz, diğer tarafı işlerken onların çoğunu kaybedersiniz. Diziler ya sıfırdan kurgulanmalıdır, ya yapılmış bir şeyin üzerine koyulmalıdır (hoş değil ama yabancı dizilerin yerli uyarlamalarıda artık tutuyor) ya da yaşanmış konuları ele almalıdır. Kurtlar vadisi gibi günlük siyasi konular üzerinden senaryo yazılmamalıdır.
Sonuç olarak, Polat Alemdar karakterinin yanında bombada patladı, bazuka ile vuruldu, kaç kere vuruldu, kaç kere işkence gördü. Ölmemesi normal mi yani?
Yurdum insanı falan muhabettine girerseniz tartışma çıkar. Tartışmayada hiç niyetim yok böyle bir konu yüzünden, o yüzden görmemiş gibi davranıyorum o kısmı.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT