http://wmaraci.com/forum/grafik-tasarim-genel/grafik-and-web-tasarim-yepyeni-site-aciyoruz-takim-arkadaslari-aranmaktadir-5329.html
Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Grafik & Tasarım ve,web ile ilgili olan gerekli araçları barındıracak büyük bir projeye WMARACI üyeleri olarak imza atacağız. Hostumuz & Domainimiz wmaracindan,üyelerimiz wmaracindan,yöneticilerimiz wmaracindan,destekleyenler wmaracindan. Dışardan kimseyi almayacağız. Ve sitemiz ilerledikçe wmaracini da sitemizde destekleyeceğiz. Reklam olsun vs. Şuan katılım yaklaşık 7-8 kişi fakat bu yakın zamanda artar. Kurucu arkadaşlarımdan isteğim,websitemizi destekleyen arkadaşlarımıza bir grup açmaları ve o grubun üyelerine rank koymaları. Eğer böyle birşey mümkünse,hepinize çok teşekkür ederim.
- Tema türkçeleştirme ekibinede sitemizde yer açmayı düşündüm.
- WMAraci & Ozkula harici sitemizde reklam bulunmayacak. ( para amaçlı hiçbirşey yok. )
- Yapacağımız site tamamen arkadaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla bir dernek diyebiliriz.
- Sitemizde herkes eşit,kendim bir ayrıcalığım olmayacak. Sadece FTP Bilgileri,host ve domaini karşılıyorum. Ayrıcalığım bu (: Herkes eşit.
- Ve sitemizde forum bölümü açıp forum olarak wmaraci.com/forum 'a yönlendirmeyi düşündüm.
Gerekli cevabı alırsam akşam siteyi yayına sokmayı planlıyorum.
Umarım anlayışlı olursunuz,aklınızda takılan soru vs. varsa;
MSN;
webmaster@sharingturkiye.com