-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kişisel fikrim; Bu konun burada açılması,tartışılması ve tartışılmaya izin verilmesi çok saçma.. O adam gider istediği yerde konuşur,internet sansürü karşıtı olan bizler bırakın konuşsun.. O adamın konusunu sildirmek wmaracını benim açımdan çok itici yapar.. o forumu biliyorsunuz wordpress teması yapıp gizli backlink koyan bir webmaster forumu orada şikayet edilSEK ne edilmeSEK ne?
Bana soracak olursanız sonuna kadar haklı uzaklaştırılması..Doğru birşey yapmış yöneticiler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çift taraflı polemik konusu olmuş
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Öncelikle durduk yere kimse banlanmaz burada!
Fuuy forum dışından da vukuatlarını duyduğmuz biri. Gelelim ban olayına. Açtığı konuda diyor ki yasal bir şey bu paylaşmam sonuçta! Dava takip no vs benzeri yerleri sansürledin mi hiç bir sorun olmaz:)
En azından açılan konuda dostumuzu düşmanımızı görmüş olduk :)
Son olarak şunları da eklemek istiyorum: Bandan sonra iletişimden tehdit mesajlarını defalarca atması Ömer Burak ile hesaplaşacağım şeklinde mesajlar atması ve donanımhabere Burak(ben değil diğer yönetici arkadaşımız) bandan sonra beni dolandırdı şeklinde durduk yere karalama ve iftira çalışmaları yapması, ilk önce foruma dönersem namerdim diyip sonra şu banımı açın wmaracına geleyim şeklinde mesajlar atması kimin ne olduğunu göstermesi açısından yeterlidir. Konuyu şimdilik kitliyor belli bir süre sonra siliyorum. Herkese iyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir de gitmiş sanki masummuş gibi oraya konu açmış.. Biz o fuuy'un ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Banlandıktan hemen sonra donanimhaber.com'a gidip "wmaracı yöneticileri benden 1.500 TL alarak karşılığında script yollamadı." diye
İFTİRA atan bir konu açtığını da çok iyi biliyoruz..
Hatta konuyu sildirmemize rağmen konu hala google önbelleğinde duruyor:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Uo2Bp1iBg-cJ:forum.donanimhaber.com/fb.asp%3Fm%3D58704405%26go%3Dlast+wmaraci+donanimhaber&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=trBu da ekran görüntüsü:Bu da o üyenin fuuy olduğunu kanıtlayan konu: http://forum.donanimhaber.com/m_48081580/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48081580Ve o konuyuda şimdi gider düzenler diye onun da ekran görüntüsü:
Şimdi siz karar verin..Not: Ayrıca banlanan herkes suçsuz yere banlandı zaten. Biz hiç doğru yere banlanan üye görmedik..Fuuy adlı üye daha önce de tarafımızca çok kez uyarıldı ve banlandı. İletişim formundan da bizden çok kere özür diledi bir daha yapmayacağım diye. Son 1 şans verdik ve tekrar aramıza aldık. Ancak bu son yaptığı bardağı taşırdı. Kendisinden sadece tek bir kanıt istendi bu olayın doğru olduğunu göstermesi için. Atılan özel mesaja elimde kağıt yok diye bırakın dönmeyi, takmadı bile bizi. Bu yüzden de süresiz banlandı.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)