lostyazilim
tr.link

Kusura Bakmayın Sızın Icın WMAracını kotuluyordu bırı Ilgılenin İsterseniz

25 Mesajlar 4.060 Okunma
lstbozum
tr.link

supheli supheli Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1441
  • Beğeniler 245 / 238
  • Ticaret 40, (%100)

Kalashnikov adlı üyeden alıntı

Fuub'da ve burada üyeliği olup, fuub'da wmaracı'nı eleştirenler varmış o başlıkta yalnız :)

Var var 3 5 kişi.

wmaraci
reklam

Bariswp Bariswp ZM Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
Kişisel fikrim; Bu konun burada açılması,tartışılması ve tartışılmaya izin verilmesi çok saçma.. O adam gider istediği yerde konuşur,internet sansürü karşıtı olan bizler bırakın konuşsun.. O adamın konusunu sildirmek wmaracını benim açımdan çok itici yapar.. o forumu biliyorsunuz wordpress teması yapıp gizli backlink koyan bir webmaster forumu orada şikayet edilSEK ne edilmeSEK ne?

Bana soracak olursanız sonuna kadar haklı uzaklaştırılması..Doğru birşey yapmış yöneticiler..
SoWaLYe

kişi bu mesajı beğendi.

SoWaLYe SoWaLYe MCPD Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MCPD
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 111 / 54
  • Ticaret 2, (%100)
çift taraflı polemik konusu olmuş

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)
Öncelikle durduk yere kimse banlanmaz burada!
Fuuy forum dışından da vukuatlarını duyduğmuz biri. Gelelim ban olayına. Açtığı konuda diyor ki yasal bir şey bu paylaşmam sonuçta! Dava takip no vs benzeri yerleri sansürledin mi hiç bir sorun olmaz:)

En azından açılan konuda dostumuzu düşmanımızı görmüş olduk :)

Son olarak şunları da eklemek istiyorum: Bandan sonra iletişimden tehdit mesajlarını defalarca atması Ömer Burak ile hesaplaşacağım şeklinde mesajlar atması ve donanımhabere Burak(ben değil diğer yönetici arkadaşımız) bandan sonra beni dolandırdı şeklinde durduk yere karalama ve iftira çalışmaları yapması, ilk önce foruma dönersem namerdim diyip sonra şu banımı açın wmaracına geleyim şeklinde mesajlar atması kimin ne olduğunu göstermesi açısından yeterlidir. Konuyu şimdilik kitliyor belli bir süre sonra siliyorum. Herkese iyi forumlar.
Psycho isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
Bir de gitmiş sanki masummuş gibi oraya konu açmış.. Biz o fuuy'un ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Banlandıktan hemen sonra donanimhaber.com'a gidip "wmaracı yöneticileri benden 1.500 TL alarak karşılığında script yollamadı." diye İFTİRA atan bir konu açtığını da çok iyi biliyoruz..

Hatta konuyu sildirmemize rağmen konu hala google önbelleğinde duruyor:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Uo2Bp1iBg-cJ:forum.donanimhaber.com/fb.asp%3Fm%3D58704405%26go%3Dlast+wmaraci+donanimhaber&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Bu da ekran görüntüsü:

Bu da o üyenin fuuy olduğunu kanıtlayan konu: http://forum.donanimhaber.com/m_48081580/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48081580

Ve o konuyuda şimdi gider düzenler diye onun da ekran görüntüsü:

Şimdi siz karar verin..

Not: Ayrıca banlanan herkes suçsuz yere banlandı zaten. Biz hiç doğru yere banlanan üye görmedik..

Fuuy adlı üye daha önce de tarafımızca çok kez uyarıldı ve banlandı. İletişim formundan da bizden çok kere özür diledi bir daha yapmayacağım diye. Son 1 şans verdik ve tekrar aramıza aldık. Ancak bu son yaptığı bardağı taşırdı. Kendisinden sadece tek bir kanıt istendi bu olayın doğru olduğunu göstermesi için. Atılan özel mesaja elimde kağıt yok diye bırakın dönmeyi, takmadı bile bizi. Bu yüzden de süresiz banlandı.
Bariswp isousluer FOMOCO

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al