Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar alalı 1 ay olan bir asus x541u laptop var, win10 yüklü bunda genel olarak disk en ufak bir şeyde %99 a çıkıyor. Bazen donuyor, kasıyor ve en çok sağ plastik köşede çok ısınma oluyor anakart sol tarafta orası hardisk gibi duruyor. şimdi ben bunu servise göndersem ne sonuç alırım tahmini? Pcnin bize geliş maliyeti 1000 lira vs olsa tamam diyelim de yüksek meblaalarla aldık insana bir süre sonra zoruna gidiyor.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
*Diskten kaynaklı bir problem olduğunu sanmıyorum tavsiyem verilerinizi yedekleyip hard diskinizi tamamen formatlamanizdır. Bu işlemi hard format olarak gerçekleştirirseniz yeni sistemde bu sorun %80 oranında kalkacaktır.Ayrıntı ve talepleriniz olursa yardımcı olurum
*Sorun belirttiğim gibi kullanıcı hatası var ise sistem ücreti ve servis ücretini karşılamak zorunda katabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Sisteminde virüs olabilir. Belleği kullanan programı tespit edersen, bir çözüm olabilir belki.
Garantili ürün ise servise götürün bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı sorun benim casperdede vardı sattım masaüstü aldım artan parayıda yedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bilgisayarı direk masanın üstüne koymayın ben çay tabaklarıyla havada tutuyordum bir nebze etki ediyordu
1 kişi bu mesajı beğendi.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Sorun hard disk içindeki virüsten kaynaklı olabilir. Bu tür virüsleri malesef sistem açıkken antiler yakalamıyorlar. önerim farklı bir hard disk denemek veya ürünü garantiye teslim ederken sorunu sadece harddisk işlemi olarak belirtmemenizdir.Aşırı kasma/Donma performans düşüklüğü şikayeti ile bırakın servise böylece ek bedel cikmayacaktır ancak özellikle hard disk yedeği lazim ise önemli verilerinizi yedekleyip verin.
1 kişi bu mesajı beğendi.