lostyazilim
tr.link

Logro'dan Direnişe Destek!

30 Mesajlar 5.205 Okunma
lstbozum
tr.link

Burakcolak Burakcolak www.burakcolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 0 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
Uyanın uyanın kimlere hizmet ettiğinizi halen öğrenemediniz mi arkadaşlar :

Resimdeki Kişi : CHP Eskişehir İl Genel Meclisi Üyesi Erdal Şanlı

wmaraci
reklam

yefecrin yefecrin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Polis görevini mi yapıyor? Görevi evlerin içine gaz bombası atmak mı? http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50261/0/1/evin-icine-biber-gazi-atan-polis-taksim-gezi-parki-olaylari.aspx yoksa 10. kata gaz fişeği fırlatarak mı görevini yapıyor? https://www.youtube.com/watch?v=9AF983TLd2k Yoksa 1 kadına 15 polis saldırarak mı görevini yapıyor? https://www.youtube.com/watch?v=z5VqNWL7W5g

Hepsi sineye çekilir de polisin görevi belindeki silahı kullanarak insanların canını almak mı? https://twitter.com/search?q=abdullah%20c%C3%B6mert&src=typd

hocam nasıl ki eylemi provake edip olayları büyüten eylemciler varsa bu eylemlerin iyice kızışmasını isteyen polislerde var ve bu polislerin amacı bize emir verildi biz yaptık demekle kurtulacaklarını sanarak aşırı güç kullanıp hükümeti iyice köşeye şıkıştırma çabasında. Sonuçta sorumlu bize emir verenlerdir diyecek. Onlara da sıra gelecek basında yayında heryerde binlerce video çekildi hepsi hakkında soruşturma açılır bize düşen sağduyulu olmak

Yilmazs Yilmazs Eski Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)

canisik adlı üyeden alıntı

hocam nasıl ki eylemi provake edip olayları büyüten eylemciler varsa bu eylemlerin iyice kızışmasını isteyen polislerde var ve bu polislerin amacı bize emir verildi biz yaptık demekle kurtulacaklarını sanarak aşırı güç kullanıp hükümeti iyice köşeye şıkıştırma çabasında. Sonuçta sorumlu bize emir verenlerdir diyecek. Onlara da sıra gelecek basında yayında heryerde binlerce video çekildi hepsi hakkında soruşturma açılır bize düşen sağduyulu olmak

Malesef ki o halkın arasında bulunup halkı gaza getiren kişilerin birçoğu da sivil polis.

• Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Malesef ki o halkın arasında bulunup halkı gaza getiren kişilerin birçoğu da sivil polis.

az önce videoları izledim izmirde polisin yanında elinde sopalarla göstericilere dalan kişiler varmış ama sivil falan değil provokatörlerden başka bişi değiller

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)

az önce videoları izledim izmirde polisin yanında elinde sopalarla göstericilere dalan kişiler varmış ama sivil falan değil provokatörlerden başka bişi değiller

Onları da söyleyeyim size; basit bir örnek: AKP İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kupoğlu

• Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Onları da söyleyeyim size; basit bir örnek: AKP İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Kupoğlu

akp ye kimse sütten çıkmış ak kaşık diyemez ama şu da var ki bu ülkede ergenekon denen bir yapılanma var ve bu adamların akp içinde de elemanları var. yeri ve zamanı geldikçe böyle çıkışlar yapılması elbette isteniyor. ben bu ergenekon denen şeyin başı olsam bundan daha iyi fırsat mı bulcam olayı iyice kışkırtcak açıklama yapmasını isterdim herhalde buda böle bişi yoksa hangi akla hizmet bir insan çıkıp bu şekil laflar edebilir ki sonunda partiden kovulacağını bile ile

• Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)

akp ye kimse sütten çıkmış ak kaşık diyemez ama şu da var ki bu ülkede ergenekon denen bir yapılanma var ve bu adamların akp içinde de elemanları var. yeri ve zamanı geldikçe böyle çıkışlar yapılması elbette isteniyor. ben bu ergenekon denen şeyin başı olsam bundan daha iyi fırsat mı bulcam olayı iyice kışkırtcak açıklama yapmasını isterdim herhalde buda böle bişi yoksa hangi akla hizmet bir insan çıkıp bu şekil laflar edebilir ki sonunda partiden kovulacağını bile ile

Ergenekon yada balyoz diye de bişey yok. Eğer gerçekten neler olduğunu araştırırsanız sadece orduyu yıpratmak için yaratılmış süper bir organizasyon olduğunu anlarsınız. Dava sürecinde öyle saçmalık ve hukuksuzluklar var ki eğer gerçekten bunları bilseniz insan bişey yapamadığı için kendinden utanıyor.
yurdabak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Ergenekon yada balyoz diye de bişey yok. Eğer gerçekten neler olduğunu araştırırsanız sadece orduyu yıpratmak için yaratılmış süper bir organizasyon olduğunu anlarsınız. Dava sürecinde öyle saçmalık ve hukuksuzluklar var ki eğer gerçekten bunları bilseniz insan bişey yapamadığı için kendinden utanıyor.

ben akpli falan değilim amacım onları da savunmak değil ama ben türk vatandaşı olarak o kadar komutanın neden tutuklu olduğunu biliyorum. birazcık aklı olan herkes anlayabilir. o kadar belge ses kaydı bırak onları askerin komutana mahkemede bizim başımızda yaktınız biz sizin dediğiniz şeyleri yaptık demesi bile yeter.
bir video ekledim şimdi kimi dicekki bunlar montaj. ama mahkemede ses kayıtlarının onlara ait olduğunu kanıtladı.

bunun gibi daha neler var neler. o adamlar içerde olmasa şuan irandan ıraktan farkımız yoktı belki. adamlar hala bir çıkalım beşilkteki çocuğuna .. kadar diyor burası bu konuların yeri değildi ama modlardan özür dileyerek biraz tartışma konusuna dönderdik konuyu kusura bakkmayın

• Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)

ben akpli falan değilim amacım onları da savunmak değil ama ben türk vatandaşı olarak o kadar komutanın neden tutuklu olduğunu biliyorum. birazcık aklı olan herkes anlayabilir. o kadar belge ses kaydı bırak onları askerin komutana mahkemede bizim başımızda yaktınız biz sizin dediğiniz şeyleri yaptık demesi bile yeter.
bir video ekledim şimdi kimi dicekki bunlar montaj. ama mahkemede ses kayıtlarının onlara ait olduğunu kanıtladı.

bunun gibi daha neler var neler. o adamlar içerde olmasa şuan irandan ıraktan farkımız yoktı belki. adamlar hala bir çıkalım beşilkteki çocuğuna .. kadar diyor burası bu konuların yeri değildi ama modlardan özür dileyerek biraz tartışma konusuna dönderdik konuyu kusura bakkmayın

Evrak, video ve ses kayıtlarının tamamı sahte ve özenle hazırlanmış. En basidinden 2003'e ait bulunan belge olarak lanse ettikleri belgelerin bile mic. office 2007 ile hazırlandığı tespit edildi. Ama bu bilgi sümen altı edildi. Ve daha bunlar gibi onlarca hukuksuzluk..

Malesef ki artık Türkiye'de adalet mülkü olanındır.
yurdabak

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SKS
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** I**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 182 / 187
  • Ticaret 51, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Evrak, video ve ses kayıtlarının tamamı sahte ve özenle hazırlanmış. En basidinden 2003'e ait bulunan belge olarak lanse ettikleri belgelerin bile mic. office 2007 ile hazırlandığı tespit edildi. Ama bu bilgi sümen altı edildi. Ve daha bunlar gibi onlarca hukuksuzluk..

Malesef ki artık Türkiye'de adalet mülkü olanındır.

hocam o ses kayıtları montaj diyelim peki sesin sahipleri de bunları kabul etti onlarda baskıdan dolayı mı kabul etti. Birçok tutuklu asker çapraz sorgusunda birbirlerini suçladı. onlarda mı baskı ile oldu neyse hocam bunları burda tartışmamız hiçbirşeyi değiştirmez.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al