-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
26.08.2016 Cuma 2 Arkadaşın Emaneti Kargoya Verilmiştir
Konu günceldir
Sınır yoktur, isteyen herkese göndermeye çalışacağım Allah'ın izni ile.
Selamın Aleyküm, arkadaşlar ücretsiz olarak Kur'an-ı Kerim gönderiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar sadece kargo bedelini ödemeleri yeterli olacaktır. Benim durumum olursa onuda ben karşılayacağım.
Kur'an-ı Kerim ( Her hangi bir sınır yok artık) tane aldım açılmamış ve kapalı duruyor. Durumum düzeldikçe alıp konuda sayı yükselteceğim.
Ancak ihtiyacı olan herkes yinede bana yazabilir en kısa zamanda hazırlayıp gönderimi sağlarım.
Not : Ücret talep etmiyorum. Ücret göndermek isteyenlerde lütfen göndermesinler onuda kabul etmem. Duanız yeter.
Çevrenizdeki ihtiyacı olan insanlar var ise onlar içinde bana yazabilirsiniz. İyi günler dilerim...
Okunuşu : Arapça
12 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Allah razı olsun hocam bu şekilde bir fedakarlık yaptığınız için. Benim evimde yok yalnız ihtiyacı olan birileri var ise muhakkak talep etsinler..
2 kişi bu mesajı beğendi.
mkarson
Web Dev. - Sec. Expert
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Developer - Security Exp.
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Allah kabul etsin , Rabbim hayırlı kılsın inşaAllah. Umarım bu vesileyle ulaşan kişiler Kur'an-ı Kerim nuruyla bolca okuyup , anlayıp , uygulayarak aydınlanırlar. Konuya girerken değeri pahabiçilemez yazıyordu konu başlığında ne olabilir diye düşündüm hem hediye edilebilecek hem kargolanabilecek hemde değer biçilemeyecek. Konuyu görünce ise işte bu dedim hafif bir tebessümle gayri ihtiyari.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ALLAH razı olsun çok güzel bir düşünce
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın, arkadaş gayet güzel bir konu açmış ve ilgilenmeyen yazmasın. Tartışma yaratmaya gerek yok.
Ayrıca yönetim İsa, Musa tanımaz, bunu da kafanıza sokun. Yok yönetim şunun yanında yok bunun yanında... Yönetimin üyeler ile hiçbir bağı yok, olsa dahi fark etmez. En ufak kural ihlalinde kimseyi uyarmayacağım bilginiz olsun. Yeter artık her konuda bir tartışma çıkartma çabası...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maşallah. Allah razı olsun böyle bir düşünce için. Gerçektende değeri paha biçilemez hediyeler. Konuda yorumum bulunsun ihtiyacı olan olursa dönüş yaparım.
دولتْ علیّه عثمانیّه
Esya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
Webmaster & Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah razı olsun tüm dualarımız sizinle böle bir adım atmak çok güzel fikir ve yardımlaşma.. tbrk ederim...