Merhaba arkadaşım, arkadaşım dememde sakınca yoktur umarım? Sizlere söylediğim gibi beğendiğim ve sizden gelen siteleri değerlendirip düşüncelerimi yazıyorum. İlk site olarak Magozin’i seçtim çünkü bu siteyi açmamda büyük faydasının olduğunu düşünüyorum.
Gelelim siteye. Şuan yan sekmede site açık ordan bakıp buraya yazıyorum düşüncelerimi.
Sitenin sloganı “Sanal Alemin Dedikoducusu” bence güzel bir slogan olmuş hatta sanal alemin tek dedikoducusu bile diyebiliriz.
Logoyu eleştirmek lazım şimdi. Burdan Nurçin’e sesleniyorum. O logo olmamış Nurçin’cim. Yani tamam sitenin rengine falan filan uygun olmuş eyvallah ama maskotu değiştir bence ne biliyim birbirinin kulağına fısıldayan 2 insan falan koy güzel olur.
Abi o slider nedir ya yemin ediyorum başım dönüyo. İlk cümleyi okumadan zırt diye geçiyo kardeşim slider. Hiç zevk almadım slider bölümünden ı ıh.
İçerik kısmını beğendim ama güzel olmuş resimler başlık özet kısmı falan yerleşimi güzel.
Sidebar ve footer kısmına gelicek olursak onlarda iyi denilecek düzeyde. Güzel tasarım Nurçin ama logo ve slider kısmını bi düşün bakalım o yapılacaklar listesine yazmanı öneririm. Duyduğuma göre çizimlere de başlamışsın logonu kendin çizersin artık.
Dedikodularına gelicek olursaak gerçekten beğeniyorum anlatımını ve yakaladığın şeyleri. Röportajlarda merak edilenleri soruyosun tebrik ediyorum bu konuda ama röportajlarda resmiyetten biraz çıkıp tam dedikoducu havasında sorular sormanı istiyorum bunu da belirteyim. Bu arada slider kısmını da güncelle artık hep aynı şeyler otomatik değişmiyormu bu slider kısmındaki yazılar?
Kaynak: http://sizofrenadam.com/magozin-hakkinda-dusuncelerim.html
Sen de sitenin şizofren adam tarafından mizahi bir dille eleştirilmesini istiyorsan iletişim bölümünden bana yaz