Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim sitemin veritabanında bir üye var onun şifresini bulmak istiyorum şifre md5 ile korunuyor md5 kırıcıları deniyorum hepsi fasafiso hiçbirinin kırdığı yok önerdiğiniz md5 kırıcı site veya uygulama var mı ?
Not: Adamın şifresini öğrenmeyi istememin nedeni haklı bir neden yoksa böyle birşey yapmam
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
MD5 şifreleri kırman teknik olarak mümkün değil. Var olan md5 kırıcılarda veritabanlarındaki şifrelerle karşılaştırırlar. Eğer varsa onu gösterirler.
Ayrıca her ne kadar haklı olsanda yaptığın doğru bir şey değil.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok derin mevzular var kesinlikle haklıyım boşuna ben böyle işlere girişmem adımı kirlttiler diyebilirim kısaca onlar yüzünden her sahte üyelik,her küfür eden üyede vs. benim adım geçiyor ayrıca bir ara IP ban attılar ben IP değiştirp takip ediyorum haberim olmadan adıma konular açık birisi adımı kirletiyor bu sorunu çözeceğim.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu sorunu yanlışa yanlışla karşılık vermden çözebilirsin. En güzelide savcılığa gidip şikayatte bulunmak. Bak bakalım ondan sonra yapıyorlarmı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitede benim adıma konu açıp küfür ediyorlar vs. vs. yapıyorlar iye davamı açacağım :D
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Evet, şu internet sitesinde şahsıma hakaret edilip iftira atılıyor diye savcılığa başvuracaksın. Edenlerin ip adreslerini ve bilgilerini vereceksin. Savcılık bu kişileri bulacak ve bulundukları bölgedeki karakola çağırılıp ifadeleri alınacak. İfadeler savcılığa gidecek ve mahkeme başlayacak. Ondan sonra tazminat isteyebilirsin.
Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgilendirdiğiniz iyi oldu bu kadar küçük şeyler için dava açılmaz sanıyordum bana bu dediğim sitedeki üyelerden(2-3 tanesinden) tehdit mesajıda geldi akrabalarım var dayak yersin vb. şeklinde tehdit ettilerde çok sallamadım klavye delikanlısı hepsi .hepsinin resmi var adminden ıp isteyip mahkemeye verebilirim.ayrıca misal bana o mesajları IP gizleyip(hotspot shield ile) attılarsa bulabilirlermi gerçek IP yi ?
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-