lostyazilim
tr.link

Metro Turizm

26 Mesajlar 3.221 Okunma
lstbozum
tr.link

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
aeSahin kesinlikle katılıyorum. Edirne-İstanbul seferlerimi onunla yapıyorum tek başıma gideceksem sabah yada akşam yolcuğu yapıyor isem önümde 2 poğaça ve sıcak çay var eğer öğlen ve biraz sıcak havada yolculuk yapıyorsam algida cuplar var onlardan ikram ediliyor. Otobüslerde wifi priz tablet ve en önemlisi çoğu yolculuk 2+1 sefer yada 2+2 lerde geniş koltuk ve araklıklı otobüsler.
aeSahin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam kazaların bir çoguda böyle çıkar bayanlar özellikle 50 tabelasını görünce 49 geçmezler alırlar ortaya sonra arkadan gelen araç ya vurur yada trafik olusturur.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
underworld Kazalar böyle olur ama suçlu olanlar bayanlar olmaz çünkü kural benim maksimum 50 ile gitmem gerektiğini söyler ben 50 ile giderim herkez 50 ile giderse sıkıntı olmaz. yol ortalamasına bir şey diyemem orda suçlu o dur.

bymuratmis bymuratmis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek web yazilim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 64 / 116
  • Ticaret 16, (%100)
Her suclamaya her atilan lafa kesinlikle katiliyorum metro mafyadir trafik canavaridir katildir hizmet sifir hep artisler var . bundan 2 yil once bi akrabami terminale gondermek icin servise goturdum adam vaktinden tam 10 dk bak unutmam asla 10 dk once kalkiyo ben 2 dk gec kaldim serviste yam kapisini kapatip yola cikmak uzereydi yetistik neyse adam bi bagiriyo triplere giriyo gormeniz lazim. Bunla itisyik takistik ayirdilar. Hani kendileri birak 10 dk 30 dk yi saatlerce gec kaldiklari oluyo yine ayni artisligi yapiyolar . vaktinden once kalkiyo yolcu zor yetisiyo yine artislik yapiyolar . agzimi bozmak istemiyorum ama bunlara denilecek laf çok.Adamalara ne sikayetler gidiyo ne davalar aciliyo his dokunmuyo demekki arkasi saglam baska aciklamasi olamaz. Binmeyin binenede göz yummayin biraz erken gidicem aktarma yapmicam diye paranizla rezil olmayin.Daha buyugu genisi olmasada kalitelisi var en cok kulllandigim firma istanbulsehayat ve kamilkoç metrodan almayin bunlardan alin pisman olmazsiniz...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
bymuratmis Sizde haklısınız hep sorun
bymuratmis

kişi bu mesajı beğendi.

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)
Gecmis olsun oncelikle hocam. Sizde iyi sabir varmis gene olay cikmamis :) keske plakayi alip firmaya bildirseydiniz :)

Bu videoyu gordugum gunden beri metro turizme karsi bir kin olustu vallahi :) Sizinkide arttirdi tabi. Ah tek oldugumda bana soyle bir denk gelsede ben onla bi oynasam :)

https://youtu.be/brw2plc5GX0

prodoviz.com

PcDelisi PcDelisi Kısa bir ara Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 705
  • Beğeniler 227 / 226
  • Ticaret 387, (%100)
hocam keşke video çekip yayınlasaydınız veya otoyol trafik polisine durumu bildirseydiniz bunun gibi 100 lerce şikayet var adamlar halen yollarda terör estiriyor.

WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
MelihAtasever teşekkürler hocam herşey 15 - 20 saniyede gelişti zaten yanımda ailem olduğu için bana engel oldular yoksa ben otobüsü yol ortasında durdurup yapmam gerekeni yapardım. o videyu biliyorum birde şu videoya bakınderim.

https://www.youtube.com/watch?v=xqNgDXW0mdk

PcDelisi hocam herşey 15-20 saniyede gelişti o yüzden bir şey yapamadım yanımda ailem olduğu için bir şey yapamadım zaten yoksa durup gerekeni yapardım.
MelihAtasever

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam geçmiş olsun. İşte araç kamerası bu yüzden önemli. Bunu çekip verecektiniz ilgili olan her yere görecekti adi harif. Ben de bugün ptt de çalışan 25 yaşlarında bir memura çok ama çok uyuz oldum. Soru soruyorum lakayit cevaplar böyle bir böbürlenmeler, hiç yüzüme bakmadan hıı öyle böyle demeler falan neler neler... Karakterim el verse link edecektim orda onu. İnsan üstünde bile kamera taşımalı vallahi günümüzde.

• Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
UNKEF kesinlikle haklısınız hocam yakın bir zamanda kesinlike araç içi kamera alacağım ön arka için alacağım.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al