lostyazilim
tr.link

Metro Turizm

26 Mesajlar 3.222 Okunma
lstbozum
tr.link

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

MelihAtasever teşekkürler hocam herşey 15 - 20 saniyede gelişti zaten yanımda ailem olduğu için bana engel oldular yoksa ben otobüsü yol ortasında durdurup yapmam gerekeni yapardım. o videyu biliyorum birde şu videoya bakınderim.

https://www.youtube.com/watch?v=xqNgDXW0mdk

Bunuda biliyorum hocam çok büyük bir terbiyesizlik. Umarım cezalarını veriyordur firma. Allah bizi korusun Böylelerinden diyecek birşey yok :)
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

prodoviz.com
wmaraci
reklam

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
Bu durumun düzelmesini beklemeyin. Neden mi? Kısaca açıklayayım;

Metro'da şehirlerarası sefer yapan araçların çoğu ŞAHISLARA aittir. Benim arkadaşımın da Metro Turizm'de otobüsleri var. Neler yapıp yapmadığını az çok o arkadaşımdan biliyorum. Adamları minibüs hattı gibi kullanıyorlar. Adamlar da mal kendilerinin olduğu için kendi kafalarına göre hareket etme lüksüne sahip oluyor. Bu nedenle firmaya şikayet etseniz de geri dönüş alamıyorsunuz.

Önerim; olabildiğince bu adamlardan yolcu veya trafikte uzak durmaya çalışın. Bu arada konuyu yazan arkadaşa da bir dip not geçeyim

Türkiye'de 60 tabelasını gördüğünüz yerde tabelaya kanıp 60'la giderseniz ÖLÜRSÜNÜZ. 60'ın üzerinde giderseniz en fazla hız cezası yersiniz. Unutmayın ki; HAKLI VE ÖLÜ olmak işinize yaramaz

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Being Hocam haklısınız dipnot'da da haklısınız ancak bahsettiğim yer rampa aşağı rampa bitiminde yol yukarı çıkıyor ve sol şeritte karayolları genel müdürlüğünün ekipleri yolu tek şerite düşürmüşler ve yavaşmam için bayrak kaldırıyorlar onun haricinde onların yakınında kuş sürüsüde mevcut hemde o yüzden mecbur yavaşlamam gerekti.

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
ebagcuvan ben seni çok iyi anlıyorum hocam zaten :) Ben 2 yıl kadar motosiklet sürdüm ve bu süreçte 3 farklı yerden güvenli sürüş eğitimi aldım. Daha sonrada aile baskısı nedeniyle motorumu satıp araba aldım. Motosiklet sürerken bahsettiğin olayın benzeri olaylarıfazlasıyla yaşadım. Bu durumda sizin yapacaklarınız zaten kısıtlıymış, ben sadece genel dip not olarak iliştirdim :)

utkubrs Abim İstanbul'a misafirim olarak gelmişti, seninkinin benzeri bir olayı yaşadık ve iyi frenleme yapmasam sinek gibi yapışacaktık bir kenara. Bir de adamlar bize artistlik yapmıştı suçlu bizmişiz gibi :D
UtkuBrs

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
wmaraci
wmaraci

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Being Oo motorsiklet sürücüsü hocam sizede geçmiş olsun.

Avi Avi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek mekanik
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 122
  • Beğeniler 62 / 33
  • Ticaret 4, (%100)
bir metro truzim klasiği daha

hiç unutmam.dudullu terminalindeydim. gece 12 arabasına bilet almıştım. bekleye bekleye gece yarısı saat 0.3 oldu bizim otobus yok ortalıkda. koştur babam koştur. nafile. sonra sonra öğreniyoruz ki olmayan otobuse bana bilet kesmişler.
BÜYÜK KONUŞUYORUM

yayan giderim metro truizm ile gitmem aman diyim
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

Bir Seni Bilirim,Birde İsmin Gecince Sızlayan Kalbimi..!!
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al