lostyazilim
tr.link

Misvak Dergisinin Tahammülsüzlüğü

8 Mesajlar 933 Okunma
acebozum
tr.link

Kiroglumarket Kiroglumarket Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
Herkese merhaba arkadaşlar, bu dergiye facebookta takipteydim. Ancak yapmış olduğu fazla yandaşlığından ve objektifsiz yaklaşımlarından ötürü bir çok paylaşımlarında eleştiride bulundum.

En son dün akşam yayınlamış olduğu bir paylaşımda da aynı eleştiride bulundum ve sonuçtarafsız ve müslüman kesimtarafından sayfadan mesajlarım sillinerek atıldım.

Ben hangi kesim olursa olsun tarafsızlık ve adaletten yanayım.Gördüğüm hataları kusurları ynlışları söylerim eleştiririm. Ancak hangi kesim olursa olsun bu türden mesajlarla yorum yada fikirlerle karşılaşmaktyım. Mantık çerçevesinde düşünen bir insanla yada kesim bu ülkenin en büyük ihtiyaçlarındandır. Ekresimler aşağıdadır.

yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Belki biraz yanlış anlaşılacak, ancak mizah kültürü çok farklı algılanıyor düşünce özgürlüğü adı altında.

Ben şahsen uzun süredir mizah yayınlarını takip etmiyorum.

Bahsi geçen yerin ne olduğu da belli değil açıkçası.

Hep seni buluyor be kardeşim böyle sorunlar :) Takip etme böyle yerleri ve üzme kendini boş yere.

Kimin ne olduğunu biliyoruz, o bize yeter bence.
Kiroglumarket

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
yilmaz70

Umarım onlarada bir gün ADALET lazım olur !
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

Kiroglumarket adlı üyeden alıntı

yilmaz70

Umarım onlarada bir gün ADALET lazım olur !

Elbet olur sen hiç dert etme.

İlahi adalet her zaman yerini bulur kardeşim.
Kiroglumarket

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Kara listeye alınmış bir dergi merak etmeyin. Gün gelince adalet kapılarına uğrayacaktır. Ülke kurucusuna Cumhuriyete kısaca kendilerinin kabul etmediği ülke değerlerine ağza alınmayacak şeyler söyleyen bir paçavradır. Bilmiyorum bunların ne kadarıni biliyorsunuz...

Akitin dergi hali kısaca. Bu zamana kadar takip etmeniz bile enteresan açıkçası.

Ha bu feto meselesine gelirsek, bu iş artık ciddiyetini aştı samimiyetsiz laubali bir hale geldi kendi gibi düşünmeyeni fetöcü hain ilan eden hastalıklı bir kesim var. Fetöcü CIA ajani Brunsonun güle oynaya gönderilmesi için tek kelime etmez bunlar ama bir farklı fikir sunun direkt fetöcü ilan edilirsiniz.

Bu ülke limitleri aşalı çok oldu ve bu beni kahrediyor. Sırf bu yüzden egitimim için Almanyaya gitmeye karar verdim. Bu laubali cehalet dolusu samimiyetsiz düzen değişince bir ihtimal geri gelebilirim. Onun harici pek umudum kalmadı.

Ekonomi doğru ellerde düzelir sıkıntılar falan aşılır da cehalet nesilleri zehirledi işte bu bizi onlarca sene geriye atacak. Her konuyu usturupluca saygı ve bilgi cercevesinde tartişabilirim fakat bunlar saldırmaya meyilli olduklarından iş bilgiye donanıma gelince direkt linç ve engel yiyorsunuz. Gayet olağan bir durum. Sorgulamaya aykirı duşünmeye muhaliflige tahammülleri yok.

Gecen bir kaç tane bilim adamı arkadaşımla konuşuyorum, çok önemli alanlarda çalişıyorlar moleküler biyoloji, biyoteknoloji, yenilenebilir enerji vs.. gibi tamamı yurtdışına gitme derdinde. Sebepleri ortak, bu düzen ve aydınlığa karanlık kadar değer verilmemesi.

Ne alaka diyeceksiniz Misvakın bu ulkede gördüğü değerin yarısını bilim insanlarimız görmüyor, bunu az çok bu ortamlara girmiş kişiler bilir. Düşünce yapıniz muhalifse hele ne yaptığınizın bir önemi yok direkt ustünüz çiziliyor. Oysa dunyayı ileri götüren her şey aykırılıkten muhaliflikten türemiştir.

Neyse neyse uzun yazdım yine, takmayın hocam. Muhtemelen farklı düşunuyoruz hayatı yaşayış göruş tarzlarimız duşüncelerimiz farkli lakin siz de biraz olsun tanımaya başlamişsınız bu karanlık kitleyi.

TheAnalyzer TheAnalyzer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 134 / 415
  • Ticaret 5, (%100)
Tarafsız olmak zorunda değiller. Öyle bir kural veya vizyonları yok. Neden böyle bir beklenti içine girdiniz?

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
Tayyipler alemi karikaturune ki oldukca masumane bir karikatur icin aninda gozalti alip, 1 ay icerde duran gencler bir yana koskoca ulke kurucusunun ve TURKIYE CUMHURİYETİ nin kurulduğu bir güne bu denli aşagılık ve vatan haini bir uslubla saldıran köpekler, düşünce oźgurlugunu mu kullanıyormuş?

Bu paçavraları gormezden gelin. Havlar havlar susar itler.

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
Ben hangi görüş olursa olsun eğer bi yerde bir yanlış sorun hata varsa bunu medeni çizgiler içersinde bunu konuşup munazara ederekten çözülmesi taraftarıyım.

Ne zaman bu yanlıştır diye bir kuram ortaya atsam hangi kesim olursa olsun farketmiyor, ortak noktaları hakaret aşağılama iftara ve dışlama olmaktadır. Hiç kimseyi görmedim kardeşim hemşerim ne ise artık gel nedir sorun nerede bir yanlış var gel çözelelim ... Misvak dergisininde iç yüzünü insani fizibiletisini bu şekilde gördük. Çalışarak yada çalarak şekilde para kazanırsın iş veya mevki, ancak erdemlik o bir vasıftır. Ancak düşünen ve ufku hür olan insan yada canlıda var olmaktadır.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al