-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir banka hesabına ne kadar para girişinden sonra ilgili kurumlar incelemeye alarak işlem başlatıyor?
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Giriş miktarından ziyade, zamanlama ve tutarlar dikkat çekici olursa incelemeye konusu olabilir.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Finansman dağıtım işindeyim, giren paranın çıkış yerleri ve açıklamaları önemlidir, benim hesabıma bazen 500.000 TL üstü giriş olur ancak aynı gün açıklamalarıyla beraber çıkış olduğu için henüz bir inceleme olmadı, olacağını da sanmıyorum.
İncelemeler genellikle şüpheli işlemlerde vergi dairesi tarafından gerçekleştirilir ve hesapta olağanüstü tutarlar kalıcı olarak görünürse vergi dairesi memurları veya maliye bakanlığı müfettişleri paranın kaynağını sorarlar varsa ilgili evrakları talep ederler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1.500.000 $ geldi (patron kişisel hesap), sorun olmadı
Nerden geldiği önemli
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ahmet adlı üyeden alıntı
Finansman dağıtım işindeyim, giren paranın çıkış yerleri ve açıklamaları önemlidir, benim hesabıma bazen 500.000 TL üstü giriş olur ancak aynı gün açıklamalarıyla beraber çıkış olduğu için henüz bir inceleme olmadı, olacağını da sanmıyorum.
İncelemeler genellikle şüpheli işlemlerde vergi dairesi tarafından gerçekleştirilir ve hesapta olağanüstü tutarlar kalıcı olarak görünürse vergi dairesi memurları veya maliye bakanlığı müfettişleri paranın kaynağını sorarlar varsa ilgili evrakları talep ederler.
Olağanüstü tutarlar nedir mesela?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ahmey bey peki kişi herhangi bir yerden SSK sı yok ve maaşı yok ise nasıl oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paranin tutari kadar kaynağı da önemli. Bunlar dışında şikayet durumu ve üst hesabın yani Paranin geldiği hesabın daha önce takibe alinip alinmadigi. Vergi kaydı olanlara gelen giden paralarda özel esaslar kodunda mi değerlendirildiğide kistaslar arasında. özellikle şu sanal pos firmalari bir yerde patlayabilir. Legal iş yapmayanlar.
Yine rimmuttan insanlarin başı agriyabilir.
Ama sahistan şahısa illegal dışında gidip gelen paralar çok sıkıntı değil
1 kişi bu mesajı beğendi.