-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
İnsanlar kendi sorunlarını kendi yaratır düşüncesindeyim. Bu yüzden yine bu sorunarını sizin aşmanız dışında çözüm yok. Aşarsanız zaten yetkili servislerde vs çok rahat çalışırsınız. İnsanlarla etkileşim içerisinde olmayacağınız bir iş yok ki.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ulas2016 adlı üyeden alıntı
Bu yazıyı yazabilen birisinin deli olma ihtimali yüzde sıfır desem yeridir. Size özel mesaj yolu ile pdf dosyası gönderdim, lütfen baştan sona okuyun. Hastalığınızın çözümünü anlatıyorum, siz bir adım atın Allah'ın izni ile herşey yoluna girer. Sorunlarınız geçtikten sonra iş bulunur dert etmeyin.
PDF'i banada gönderebilir misiniz?
Python'dan vazgeçemiyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hiç bir yerde çalışamazsın! Öncelikle şu asosyalim yok şöyleyim böyleyim demekten vazgeçerek bunu başarabilirsin. Şahsen ben hasta olduğunuzu düşünmüyorum sadece kendi kendinize böyle kabullenmişsiniz. Aynanın karşısına geçip destekli iki tokat atın kendinize daha sonra bir cafeye gidip bir iki içecek isteyin. Milleti gözlemleyin bakın onlar ne yapıyor nasıl davranıyor. Arkadaş edin ve çık dışarıda dolaş.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence utangacligin sebebi insanlar ne der düşüncesinden geçiyor. Ben onceden saçımı tarayıp şekil bile vermezdim insanlar dalga geçer diye. Bende zamanında aşırı utangaç biriydim ama insanlar ne düşünür düşüncesini bırakıp kendim için yaşamaya başladığımda ozguvenim arttı ve daha mutlu oldum. Artık insanlarla daha rahat konuşabiliyorum.Hatta insanlarla hemen arkadaş olabiliyorum. Sizede tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Web sitem: yazilimsoru.com
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende istiyorum güzel konuşmak coçukluktan beri böyleyim yazma konusunda iyim ama konuşmada konusunda titriyorum kekeliyorum bende normal insanlar gibi olmak istiyorum ama olmuyor allahın bir bildiği varki böyleyim belki bir anda yüksellirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sana birkaç küçük birşey önermek isterim sağlıgın için herşeyden önce bi bence spora yazılman gereklitabi hastalıgın için uzman kişi ile beraber bu senin asosyal ve genel görünümünde sana yardım edecektir hatta belki çok buyük paralar kazanabilirsin stres sinir herşeyi geçirmekte birebir sonra hayatını belli bir düzene koy ögren nasıl para kazanabilirim araştır ve kendine hedef koy inan bana sen güçlüsün başabilirsin sevgilerle
İYİ FORUMLAR