-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bak dostum sana dün gece yazdım ve hatta durumunu test etmek için birazda baskı uyguladım.
Sen ne yaptım peki ?
hemen kendini savunmaya geçtin, savundunda.
Yönetim ile iletişime geçtin ve mesajimi sildirttin.
Demek ki sen zannettiğin kadar kötü değilsin.
Savaşmalısın, olasılıkları iyi düşünüp, bazı durumlarda neler yapabileceğini önceden tahmin edebilmelisin.
Bir sorunun yok, önce buna inanman lazım.
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuyu neden sildirttin. Bu sefer beklediğin farklı bir tepki ile karşilaştın dimi.
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
1 hafta kadar dinlen kardeşim :d
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 haftalık reçete verilmiş. Moralini bozma sorun yok hayatın tadını çıkar kendi kendine sorun varmış gibi hissediyor olabilirsin.
Insanın öz güveni olmaması normal bir şey kafana takma ve insanların ne dediği önemli değil çok, ben çanta taşıyorum fotoğraf makinem ve internet için ama herkes öğrenci zannedip indirim yapıyor karşıdaki senden üstün değil, bende karşıdakinden değilim çünkü ögrenci indirimi yapabileceklerini düşünemiyorum bu yüzden kasma ve yaşamaya bak bu şekilde düşünüp hayatını boşa geçirme hiç kimse süper değil en doğru dediğin adam lafı geveler 4 4 lük konuşabilen varsa ortaya çıksın Ben konuşurum desin (heycan yapmayınca konusabiliyorum boşa heycan yaparım ama bu benim için sorun değil tecrübedir) kasmayın daha çok heyecanlanırsınız saçmalarsınız çok her şeye takılmayın düşersiniz hemde boş yere.
1 haftaliķ dinlenmenin tadını çıkarın.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eee 1 hafta dinlendikte ne oldu değişen bir şey yok boşuna ban attılar sanki burası hastenede 1 hafta dinlendirme veriyor 😀
Benim bu durumum doğuştan beri böyle aşırı asosyal (dışarı çıkınca kalp atışı hızlanıyor, elerim titriyor, kalabalık ve yollarda geçince kendimi kaybediyorum....), panik, konuşmayı sevmiyorum ve epilepsi var. Çalışamıyorum nasıl bir işte çalışabillirim dedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Bence öncelikle kendini öyle kabullenmekten vazgeç ..Ben asosyal biriyim ve yapamam gibi..Bende bazen senin anlattıklarını yaşıyorum özellikle geçmişte panik atak yaşamış biriyim.Ancak korkularının üzerine gitmezsen eğer her zaman onlar seni yener..Korkularının üstüne tek tek gitmeyi dene,başarabilirsin..Ben konuşamam deme yapmayı dene ..Bir şeyleri yaptıkça her zaman insan kendini geliştiriyor.İnsanlarla konuştukça iletişim kurdukça bu korkunu da aşarsın.
Geçmişten geleceğe yazıyor...
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternetten yaklaşık 2 saat araştırdım efexor xr ve lustral ilaçları iyi geliyormuş bu 2 ilaçtan hangisi etkili kulananlar varsa yazabillirmi. Yada sizin önereceginiz recetesiz etkili ilaç varsa yazın.
Lustral 1 ay kulandım doktora gitmedigim için bıraktım ama bana iyi gelmişti ama yan etkiside oldu benim intihar düşüncem yoktu o ilactan sonra baya değiştim kafamı duvara vuruyorum, paslı şeylerle kendimi çiziyorum 6 aydır fazla ilaç içiyorum ama birşey olamadı. Onun için lustral kulanmak istemiyorum. efexor xr ilaçı nasıl ? Bir kac tane daha biliyorum unutum.
Bu hayat üzerime çok geldi doğuştan beri hastalık ve asosyal olmak insanı bitiriyor 21 yaşındayım çalışmıyorum halimden dolayı ailem bütüngün evdesin vb cümleler kulanıyor onlara söylüyorum anlamiyorlar bahane uyduruyorsun diyor zoruma gidiyor bu seferde 2 kat intahar isteği geliyor , iş olsa çalışırım ama olmuyor. Ne zaman kötü söz bana söylendiğinde 2 kat istek geliyor takıntılıyım. Ölmek istiyorum olmuyor. Özelde bana öyle bir yöntem söyleyin ki hastanede ölüm nedeni çıkmasın.
Derdimi kimseye anlatamıyorum buraya yazıyorum biraz rahatlıyorum.
Siz benim yaşadığım hayatı yaşasaydınız küçüken kendinizi öldürürdünüz.