-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
tamam kapı açıkken kapının yanındaki demirlerin üzerinden atlayıpta kaçacağım bi gün :) görenler ne derse desin artık :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Her zaman reel hayata önem ver buralarda takılman anlamsız ve boş günde 1 saat yeter..
Ayrıca 2 senen varmış düzenli olarak çalış ve rahat et buradaki arkadaşlar sana ders çalış demez ygs'ye 20 gün kaldı gel de bana sor.
sosyalme.com
ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim gençsin kabailirsin sıkılıp okuldan ama ben bir lafına takıldım.Nasıl olsa ölmücezmi?
Şimdi kardeşim nasıl olsa ölücez diyerek hiç 5 vakit namaz kıldınmı??? veya Peygamberimizin (sav) ilim çinde olsa gidip alın dediğini duydunmu ? veya senin imkanlarına sahip olamayanları veya dinimizin ilime verdiği önemi duydunmu.İçimden gelen ses diyorsunya iş o sesin ben ne olduğunu biliyorum.Ara sıra okuldan sıkılıp çıkıp gidebilirsin insansın sonuçta hepimiz yaptık ama bunu abartıp ailenin senin hakkındaki umutlarını ve emeklerini yok etmen kadar değil.
bunları bir düşün istedim;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben kaçamıyorum okul resmen ıslah evi gibi bişey :D Ama kaçan kaçıyo karşıdaki parkta sigara içenler falan oluyo , müdür dövüyo sonra onları çok eğlenceli :D
(Tabi izlemek eğlenceli :D )
1337
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
İddianı iyi bir üniversite kazanarak sürdürebilirsin meslek demiyorum iyi bir üniversite günümüzde bilgisayar mühendisleri iş bulamıyo itü odtü ytü koç.. hariç.
sosyalme.com
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benimde devamsızlığın her sene 19,5 ile biter. Şuan 18,5. Bunu yapmamı sağlayan şey ise okula karşı güvenim yok, dediğin gibi liseyi bitirince bir sürü sınav gelecek. Hadi onlarıda geçtin diyelim yine açıkta kalacaksın.
Kendi yerimi kurmayı düşünüyorum ben, kimse dinlemese de bir işi iyi yapıyorsan yolunda devam et. Yani şuan belki çok profesyonel değilim web tasarım konusunda ama kendi iş yerinide 20 yaşında açmak saçmalık olur.
Şuan 18 yaşındayım, Lise 3 öğrencisiyim bir senede kaldım. Bilmem burada ilköğretim öğrencisi varmıdır ama varsada onlara diyeceğim tek şey şu: bu sizin hayatınız yani her çocuğun hayalleri vardır gerçekleştirmek üzere kurduğu. Ben hep web programcılık okumak istedim ama ailem düz liseye yolladı şuan yabancı dil bölümündeyim. Belki istediğim yere gitseydim kalmazdım. Çünkü bu gittiğim okuldan o kadar nefret ettim ki anlayamazsınız. Kısacası seçiminizi kendiniz yapın, bunu en iyi bilen sizsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okullar sayesinde 4 metrelik düz duvara tırmandığımız için rekorlar kitabına girmemiz gerek aslında.
Hacca giden ateist...