lostyazilim

Okuldan Kaçmak...

20 Mesajlar 2.746 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
Merhaba arkadaşlar nasıl bir sevdadır bilinmez ama tutuldum gidiyorum.Artık dersleri takmıyorum 1 gelsede bir şey olmaz diyorum sonra duraklayıp kendime bakıyorum neden böyle oldu diyorum.Ama bu soruları hep cevapsız bırakıyorum...Okuldan kaçıp otostopla şehir merkezine sonrada internet kafeye gitmek çok mu güzel gelmeye başladı son günlerde hiç bilmiyorum.Ama gerçekten hayatı dolu dolu yaşamak en iyisi :) Tabi derslerde önemli biliyorum geleceğim ancak gönlüm ve içimdeki ses gel gidelim net kafeye 1 liralık açtıralım forumlara bakalım siteye yazı yazalım diyor.Tabi benimde hemen kanım kaynıyor ve alıyorum sırtıma çantamı tutuyorum kafenin yolunu.Tabi derslere bakıyorum eğer matematikse kaçmıyorum eğer fizikse belki...Ama ders boş ise bir dakika durduğum hatadır mantığı ile fırlıyorum.Benim için heyecanlı ve çok maceralı oluyor.Öss'ye şurada ne kaldı tamı tamına 2 senecik...Yani tahminen 700 küsür gün..Bu günler benim için hızlı geçecek ama nasıl geçecek bilmiyorum..Şimdi düşünüyorum adam akıllı ders çalışsam elime kitabı alsam günde 2 saat test çözsem 2 sene sonra öss'yi kazansam acaba iş bulabilecek miyim ? Şimdi diyeceksinizki sen çalıştın sıra iş bulmakta kaldı :) Aynen öyle..Ama acı bir gerçek var 3 Üniversite Mezunun 1 tanesi şuanda açıktaymış.Buda beni umutsuzluğa sürüyor.Ve kendi teoremimi yaratmama sebeb oluyor..Aslında çok iyi bir teorem ürettim kendi kendime.Bunu sizle paylaşıp en azından kendimi rahatlatayım belki düşünceme katılan vardır..

"Eğer hepimiz bir gün öleceksek neden üniversiteye hazırlanmalıyım ? - veya Üniversiteyi en yüksek puan ile kazandık ya ertesi gün ölürsek ? " bu düşünceler valla kafamı yedi ama en sonunda kendime resti çektim..Hiçbir şey umrumda değil ya..Okulmuş dersmiş 3 tane 1 ile ortalamayı tutturduktan sonra hiç bir sorun yok ... :)

Yazar : Ömer Faruk Genç
Kategori : Eğlence - Anı
Websitesi : www.tikyweb.com

wmaraci
reklam

Adil Adil Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1217
  • Beğeniler 99 / 125
  • Ticaret 3, (%100)
Exit :) Şimdiye kadar hiç demirlerden falan atlamadım direk kapıdan çıkıyorum bekçi olmasına rağmen :D
RuZzGaR Genc

kişi bu mesajı beğendi.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Ne yazıkki bazı okullarda öğle araları kapıdan çıkış yasağı var. Mecbur arka tarafta demir aralıklarından kaçardık biz de.

Şimdi kaçman önemsiz olabilir fakat zaman ilerledikçe iş başa düşdükçe ve paçaların tutuşunda anlayacaksın.. :D (Paçalar ne zaman tutuşur; Sınav zamanı gelince ve devamsızlık sınırı dolunca)

Şimdi kaç ama fazla abartma. Okul sonunda zaten (okulun kapanmasına 2-3 hafta kala) dersler boş geçecek, öğretmenler notları teslim etme derdine düşecek, okula gitmezsiniz. Okulun en güzel zamanları da budur zaten, son zamanları.. :)

12.sınıfta iş çok rahatlıyor. Sınav heyecanı olacak malum. Öğretmenler sınavlarda yardım ediyor (bazıları), kopyaya birşey demiyor vs.)
isousluer Genc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)

Adil adlı üyeden alıntı

Exit :) Şimdiye kadar hiç demirlerden falan atlamadım direk kapıdan çıkıyorum bekçi olmasına rağmen :D

Aynen bende 1-2 kere atlamışımdır ancak resmi temsilen koydum yoksa bizde kapıdan çıkıyoruz müdüre el sallıyarak :D

Atakan adlı üyeden alıntı

Ne yazıkki bazı okullarda öğle araları kapıdan çıkış yasağı var. Mecbur arka tarafta demir aralıklarından kaçardık biz de.

Şimdi kaçman önemsiz olabilir fakat zaman ilerledikçe iş başa düşdükçe ve paçaların tutuşunda anlayacaksın.. :D (Paçalar ne zaman tutuşur; Sınav zamanı gelince ve devamsızlık sınırı dolunca)

Şimdi kaç ama fazla abartma. Okul sonunda zaten (okulun kapanmasına 2-3 hafta kala) dersler boş geçecek, öğretmenler notları teslim etme derdine düşecek, okula gitmezsiniz. Okulun en güzel zamanları da budur zaten, son zamanları.. :)

12.sınıfta iş çok rahatlıyor. Sınav heyecanı olacak malum. Öğretmenler sınavlarda yardım ediyor (bazıları), kopyaya birşey demiyor vs.)

Şimdi devamsızlığıma baktım 9,5 olmuş 10 gün hakkım daha var kaçıyorum ama kendimi yok yazdırmıyorum oda tekniksel bir olay :D

Sınavlara gelince tabikide tutuşuyorum ben ne yapıcam diyorum sınava giriyorum ama ben mi sınava girdim yoksa sınav mı bana :D herneyse :D Bizim Öğretmenler biraz gıcık öğrenciyi 45 le geçirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar karşılığındada ek maaş alıyorlar galiba :D

12.sınıfta dediklerini anlamak dileğiyle teşekkürler :D
Adil Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

MaximusTR MaximusTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Uygulama Geliştirme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 48 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
8. sınıftayken kart olmadan çıkmak yasaktı ama ben kapıdaki bekçiye el sallayıp çıkardım :D

Ugurcan Ugurcan , Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 13 / 213
  • Ticaret 4, (%100)
Benimde devamsızlık 7,5 gün gözüküyo daha girmemişler sanırım 9,5 olacak... :)

• Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)

MaximusTR adlı üyeden alıntı

8. sınıftayken kart olmadan çıkmak yasaktı ama ben kapıdaki bekçiye el sallayıp çıkardım :D

haha :D Kartlı sistem baya gelişmiş okulunuz herhalde :D bizim okula yol bile yok :D

Ek Olarak:

Ugurcan adlı üyeden alıntı

Benimde devamsızlık 7,5 gün gözüküyo daha girmemişler sanırım 9,5 olacak... :)

haha :D bende Atakanın tavsiyeye uyucam biraz kaçıcam ama çok değişik bir strateji izleyeceğim :D 7-8 hakkımı dönem sonuna saklıyorum stokta kalsın dimi :)

ozerx ozerx Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad Ö** C**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 23 / 78
  • Ticaret 7, (%100)
vay be sizin devamsızlığınız azmış benim ki 16.5 gün yazda ne yapacam bilmiyorum denizde tam okulun karşısında :/

mustafayasin mustafayasin PHP & IOS Developer Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 914
  • Beğeniler 91 / 173
  • Ticaret 11, (%100)
kapıdan elimizi kolumuzu sallayarak çıkıyoruz. okul demirlerinin üzerinden atlama deneyimim hiç olmadı :D

• Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)

ozerx adlı üyeden alıntı

vay be sizin devamsızlığınız azmış benim ki 16.5 gün yazda ne yapacam bilmiyorum denizde tam okulun karşısında :/

benim arkadaşın 20 gün :D hergün geliyor okula dilekçe felan yazıyor rapor alıyor anlayacağın kolay kolay kalmazsın :D

mstfturk adlı üyeden alıntı

kapıdan elimizi kolumuzu sallayarak çıkıyoruz. okul demirlerinin üzerinden atlama deneyimim hiç olmadı :D

Bence o deneyimi edin hayatın 1 parçası :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al