Hocam bende öyle diyorum arkadaşlara ama inat ediyorlar pastane pastane diye, ortalama bir pastaneden 4 kişiye ne kadar maaş düşer hala onun derdindeyim ben.
trankoff adlı üyeden alıntı
Pastaneden pastaneye değişir, a pastanesi vardır günlük 100tl kazanır b pastanesi vardır 1000tl kazanır, yaptırdığın seo çalışmasına bağlı. Ne kadar hit o kadar para :)
Ve bunu senin sorup soruşturman gerekiyor, mekan analizi yapmalısın, sokağın işlevine bakmalısın.
Ben daha pastane açıpta iflas edeni görmedim, ancak kazanç sağlayamadığı için kapatan çok oldu. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenip, tasarlayıp öyle açmalısın.
Hocam bizde para yok, 4 ortak krediyle açıp ilerletmeyi düşünüyoruz o yüzden kazanç sağlayamazsak zaten batarız biz direk :D yer konusunda ankarada bir yerlerde açmayı düşünüyoruz da nerede nasıl olur bilemiyorum önerilerinize de açığım.
reptaym adlı üyeden alıntı
Burda bir pastane var açıldı sahibi 1 yıl sonra oranın geliri ile bir ev bir arsa aldı pastane kuşadasında
Böyle yorumlar gaza getirmiyor değil ama bir yandan da tırsıyorum 4 ortak bide pastaneden ne kadar gelir olabilirki diye düşünüyorum :/
Doğrudur hocam :)
Ek Olarak:
Hocam 2 olmuyor malesef 4 ortağız maaş az olsa da ortaklığı bozmak istemiyoruz :/ Hem bu yolla elemana da para vermemiş oluruz, birazımız kasada birazımız fırında durar falan, birimiz taşımacılık yapar gibi.