-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Verimlilik Analiz
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam aynı sıkıntılar bende de mevcut ama çözümü yok maalesef yapı meselesi tamamen bazen değişmeyi çok istesem de kendimi şartlasamda bir müddet sonra bakıyorum yine aynı ben.
Kınında ki Keskin Kılıç!
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
2- Hocam gamsız olmak oldukça zordur. Gamsız olmak istiyorsanız gamsız davranmak yetmeyecektir. Bunun tamamen karakteristik bir özellik olduğunu düşünmekteyim.
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Aynı sorun bende de var tıp dahi bu konuya çözüm bulamıyor. Bir tür takıntı bu seni kabul eden böyle edecek. Sen neysen osun bende öyleyim
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Ayal61 ,
Inal Kimse değişemez lafı çok yanlış bana göre insan değişmek istedikten sonra her türlü değişebilir. Kendine bir hedef belirle ki zaten yapıyormuşsun fakat severek yapacağın bir şey olsun gerçekten çok istediğin bir şey 1-2 aylık değil uzun ömürlü çünkü bu denemeler seni iyice sıkıntıya sokar değişmeye çalışırsın 1-2 ay iyi gider sonra bırakırsın kendi kendini gaza getirerek olmuyor işte değişemiyorum gibi böyle böyle 2-3 kere yaptıktan sonra ne yaptıysam olmuyor işte değişemiyorum deyip her şeyi bırakırsın fakat uzun ömürlü düşünüp değişmeye çalışırsan bir süre sonra alışır ve işte başardım dersin ve yaparken asla kötü düşünme 1 ufak düşünce bile tüm kararını gerçekten etkiler. Mesela çok saçma olabilir :) ama ben yürüyüşe çıkıyorum acayip yoruluyorum yürüyecek hal kalmıyor of yoruldum deyip bırakmak yerine kendi kendime 2. Enerji deposu aktif edildi :D gibisinden gazlayıp kendime öyleymiş gibi inandırıp yürüyüşüme devam edebiliyorum. Biraz uzun oldu ama olsun bol bol okursun artık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Inal Hayat tecrubem fazla yok ya :) yaşım küçük henüz. Birde hayat tecrübeni çok merak ediyorum doğrusu iyi anlamda mı kötü anlamda mı söyledin anlayamadım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad