lostyazilim

Paylaşalım Dostlar

8 Mesajlar 1.309 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

Slm arkadaşlar Kurban bayramı arafesinde aklıma birşey geldi ve bu hayır işine siz değerli wm Aracı forumunda bulunan değerli dostlarımızıda ortak etmek istiyorum Arkadaşlar malum gelmek üzere olan kurban bayramı neticesi ile gelir durumu düşük olan aileler çoçuklar ve ihtiyaç sahibi insanlar hepimizin cevresinde vardır ben verecegim paypal hesabında sizlerinde paylaşacagınıza inandığım gönlünüzden kopan hayır ödemlerini toplayıp bir aileye yada çoçuga ulaştırmayı planlıyorum toplanacak para büyük miktarda olursa aileye vermeyi düşünüyorum ancak büyük bir mitar toparlıyamaz isek çocuklara bayramda harçlık yada kıyafet olarak vermeyi planlalıyorum bu konuda Sizlerdende destek bekliyorum az yada çok demeyin gözden çıkardıgınız yada sadaka olarak vermek istediğiz miktar ne olursa olsun atabilirsiniz Lüften para ne olcak şöyle olcak böyle olucak vss diye yorumlar yazmayınız isteyen Gönlünden kopan miktarı atar yada atmaz Bu vesile ile Kurban Bayramınız Mübarek olsun Rabbim Sevdiklerimiz ile daha güzel bayram ve günler görmeyi nasip etsin inş (Amin)

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
reklam

Hattushil Hattushil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 101 / 138
  • Ticaret 34, (%100)
çok güzel düşünmüşsün.
umarım katılım çok olur, çocukları ve aileleri sevindirebiliriz.

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

Hattushil adlı üyeden alıntı

çok güzel düşünmüşsün.
umarım katılım çok olur, çocukları ve aileleri sevindirebiliriz.

Konu Günceldir Arkadaşlar şu anbir katılım söz konusu degildir daha kimse bir adım atmış degil 1, 3 , 5 tl sizden birşey kaybettirmez inanın kazandırır Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar inş birşeyler toplayabilir ve faydalı olabiliriz.. Konu güncel ve devam etmektedir.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
İnsanları bu işi yapan güvenilir hayır kurumlarına yönlendirin. Sizi tanımadığımız halde neden yardım yapalım?
isousluer Rekomedya Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

İnsanları bu işi yapan güvenilir hayır kurumlarına yönlendirin. Sizi tanımadığımız halde neden yardım yapalım?

Hatta hayır kurumlarına da değil, direk olarak herkes yardımını kendi yapsın derim ben. Derneklern bir çoğunda verdiğiniz yardımların büyük bir kısmı işletme maliyeti olarak yok oluyor. Üstelik ne derneklere ne kurumlara ne kişilere kimse güvenmez de.

Çevrenizde ihtiyaç sahibi bir aile mutlaka vardır, yardımınız bu boyutta olmayacaksa çocuklara yönelik bir şeyler alıp bayramda verebilirsiniz, derneklere ya da aracılara bu konuda ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Konuyu açan arkadaşım samimi olduğuna eminim fakat bu yükün altına girmemen bence daha iyi olur. Aracı olmak yerine insanları çevrelerine yardıma teşvik etmen daha yerinde olur. Bu şekilde zan altına kalırsın.

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Bu konuda haklısınız yazımı yazınca bu şekilde yorumların gelicegini biliyordum ama söyledigim gibi dernek vakıf ve hayırkurumları bu işi zaten yapıyor ama hiçbiri her yere yetişemez öte yandan benbireysel olarak birşeyler yapmayı planladım olayında çıkış sebbei bulundugum yerde bir ailenin çoçukları için toplanan 250tl gibi bir para biriminden ilham aldım yazımda yazdıgım gibi Lüften para ne olcak şöyle olcak böyle olucak vss diye yorumlar yazmayınız isteyen Gönlünden kopan mikatı atar yada atmaz bugun sokakta gezerken bile biri beni durdurup 1 2 3 4 5 tl istese varsa veririm daha fazla imkanım varsa onuda yaparım elimden geldikce İnsanları bu işi yapan güvenilir hayır kurumlarına yönlendirin. Bu sözünüzede katılıyorum ancak söyledigim gibi ben bireysel olarak birşeyler yapmayı düşündüm bugun cebimizden çıkıcak 1 kaç tl ne bana ne başkasına zarar vermez

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Anıl ZENGİN adıyla 5,00 TL olarak gönderilmiştir, umarım güzel bir hayır işi olur.

• Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Hatta hayır kurumlarına da değil, direk olarak herkes yardımını kendi yapsın derim ben. Derneklern bir çoğunda verdiğiniz yardımların büyük bir kısmı işletme maliyeti olarak yok oluyor. Üstelik ne derneklere ne kurumlara ne kişilere kimse güvenmez de.

Çevrenizde ihtiyaç sahibi bir aile mutlaka vardır, yardımınız bu boyutta olmayacaksa çocuklara yönelik bir şeyler alıp bayramda verebilirsiniz, derneklere ya da aracılara bu konuda ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Konuyu açan arkadaşım samimi olduğuna eminim fakat bu yükün altına girmemen bence daha iyi olur. Aracı olmak yerine insanları çevrelerine yardıma teşvik etmen daha yerinde olur. Bu şekilde zan altına kalırsın.

yazınız için teşekkür ederim ancak ben bireysel olarak birşeyleri yapmayı düşündüm bunu yazarkende çok kendi kendime sordum yahu sanane yada başka birçok soruyu zan altında kalma yada söylenecek sözlere ragmen genede yazdım isteyen arkadaşlar katkıta bulunur istemeyen bulunmaz kişini kendi güven ve bakış açısına kalmıs kurban sonuna yarın bayramın ilk günü 3 günü toparlanabilirse birşeyler söylediğim şekilde yapacagım toparlanmaz isede sağlık olsun ben niyet ettim niyetime ortak olanlarıda benım niyetimide rabbim kabul etin başka diyecek birşeyim yok zaten

Ek Olarak:

AnılZengin adlı üyeden alıntı

Anıl ZENGİN adıyla 5,00 TL olarak gönderilmiştir, umarım güzel bir hayır işi olur.

Teşekkür ederim Allah Hayrınızı Kabul etsin

Ek Olarak: Katılım ve Destek olmak ve Bu hayırlı iş için az çok ödeme atmak isteyen arkadaşlar https://www.paypal.me/serefkaradag Buradaki Paypal hesabına ödeme atabilirsiniz

Ek Olarak: Yorum atan destek olan herkese teşekkür ederim. Kurban Bayramınızı Kutlar Sevdikleriniz İle Daha Güzel Gün ve Bayramlar Geçirmenizi Dilerim.. Rabbim Kestiginiz Kurbanları Kabul etsin.

Ek Olarak: Konu Günceldir Arkadaşlar Yardımcı olmak isteyenler https://www.paypal.me/serefkaradag Buradaki Paypal hesabına ödeme atabilirsiniz.
Rekomedya ZenginAnil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al