Slm arkadaşlar Kurban bayramı arafesinde aklıma birşey geldi ve bu hayır işine siz değerli wm Aracı forumunda bulunan değerli dostlarımızıda ortak etmek istiyorum Arkadaşlar malum gelmek üzere olan kurban bayramı neticesi ile gelir durumu düşük olan aileler çoçuklar ve ihtiyaç sahibi insanlar hepimizin cevresinde vardır ben verecegim paypal hesabında
sizlerinde paylaşacagınıza inandığım gönlünüzden kopan hayır ödemlerini toplayıp bir aileye yada çoçuga ulaştırmayı planlıyorum toplanacak para büyük miktarda olursa aileye vermeyi düşünüyorum ancak büyük bir mitar toparlıyamaz isek çocuklara bayramda harçlık yada kıyafet olarak vermeyi planlalıyorum bu konuda Sizlerdende destek bekliyorum az yada çok demeyin gözden çıkardıgınız yada sadaka olarak vermek istediğiz miktar ne olursa olsun atabilirsiniz Lüften para ne olcak şöyle olcak böyle olucak vss diye yorumlar yazmayınız isteyen Gönlünden kopan miktarı atar yada atmaz Bu vesile ile
Kurban Bayramınız Mübarek olsun Rabbim Sevdiklerimiz ile daha güzel bayram ve günler görmeyi nasip etsin inş (Amin)