wmaraci reklam

R10.net Satıldı

100 Mesajlar 40.214 Okunma
wmaraci reklam

Fransiz Kafa Fransiz Kafa Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 0 / 50
  • Ticaret 0, (%0)
Ne olursa olsun wmaracını ortam bakımından tek geçerim :D
 

 

wmaraci
reklam

sunucubil sunucubil Sunucubil.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek yazılım
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
satılma diye bir durum yok arkadaslar yatırım geldi ve kurumsallasıp herseyi paralı hale getirecekler isin acıgı bu yonetim degişmesine gelince hititajans ersan ve ekibinin dolandiriciligi ortaya cıktıgı ıcın yonetim degişti isin acıgıda bu
 

 

Sunucubil Telekominasyon Hizmetleri

AhmetK AhmetK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2503
  • Beğeniler 64 / 327
  • Ticaret 23, (%100)
Millet ***'a üye olup dolandırılmaya çok meraklı galiba :D Evet, iyi bir ticaret dönüyor ***'da da ama bunun bir de kötü yani var ki sormayın... Geçen yıl orada dolandırılıp bi kaç yüz lira keybetmiştim :(
 

 

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

IBRA adlı üyeden alıntı

Bence üyelikler acilir. Ne biliyim tc kimlik, telefon onayi ile acilir gibi geliyor ama kisa surebilir.


YenerK adlı üyeden alıntı

Üzgünüz, Üyelik Alımı şuan için kapalıdır.
Teşekkürler..
paralı üyelik için iletişim no su yok bu iyi olmuş hiç değilse açarlarsa direk açarlar kısa süreli :)


aspercasper adlı üyeden alıntı

şu üyelik durdurma işini bir türlü anlamış değilim.


YenerK adlı üyeden alıntı

hocam üyelikler çoğalınca kontrol etmesi zorlaşıyor ************** vs karışıyor araya doğru bir sistem fakat her yıl 1 kere açılmalı bence veyahutta tc kimlik doğrulaması getirilmeli :)


IBRA adlı üyeden alıntı

Arkadas benim kafadan :D


aspercasper adlı üyeden alıntı

Hocam kontrol etmesi zorlaşıyorsa daha fazla yönetici alırsın. Şahsen ben ***.net değil karşımda kim olursa olsun t.c. mi resmi olmayan bir siteyle paylaşmam. *** e ihtiyaç dymadım ilk üye olduğum webmaster sitesi Wmaracı o da fazlasıyla yetiyor. sağolun her konuda desteği bulabiliyorum. ticaret boyutunu bilmem ama destek anlamında burdaki samimiyet başka yerde yok..


YenerK adlı üyeden alıntı

orası doğru canım :) hatta wmaracı ile *** birleşse karşılarında başka forum duramaz bence :)

Ek Olarak: bu arkadaşta *** un son ücretli üyesi sanırsam :) http://www.***.net/members/76222-mcelm.html


yakarbey adlı üyeden alıntı

wmaracı candır tabi *** gibi yapmazsa Bu arada wmaracı ekibinide tebrik etmek istiyorum modlar çok güzel çalışıyorlar yakında wmaracı *** vs. sollayıp gidecek bu lafımı unutmayın...


Pozoyun adlı üyeden alıntı

Hadi bakalım bi jest yaparlar işallah da üyelik alımlarını kısa bir süreliğine açarlar :D


lodos adlı üyeden alıntı

kaç kez başvurdum,hiç açıklamasız,cevapsız beni kabul etmemişlerdi, şimdide ben onları kabul etmiycem :) öcümü alacam :D


S4L1M adlı üyeden alıntı

Şu üyelik işini hallederle inşallah


Harunokumus adlı üyeden alıntı

Umarım şu tamamen ticari çıkara dönüşmüş zihniyetleri değişir.


birsevda adlı üyeden alıntı

hocam *** da belli zamanlarda bu tür durumlar gerçekleştirir sebebi ise uyelerin yönetim den memnun olmaması gibi nedenlerden dolayı olsa gerek


FatihC adlı üyeden alıntı

hiçbir sebep olmadan eski üyeliğimi zombi üye diye banladılar daha para verseler de gitmem.


WebRoot adlı üyeden alıntı

Bir grup egocu para verdi yönetimi aldı ego tatmin ediyorlar. *** webmaster dayanışma forumundan çıktı ve sadece ticaretin döndüğü bir forum haline geldi. *** da herşey para artık. Paylaşım öldü.


bonafide adlı üyeden alıntı

İnternet aleminde sanki çöp olan tek site ***'muş gibi konuşuyorsunuz. Hepimiz bir zamanlar üye olmak için googleda "*** davetiye" diye arama yapmışızdır.


JackkerL adlı üyeden alıntı

***'a üyelikler açılacak ve her önüne gelen üye olacak. Dolandırmaları geç, seviye yerlere inecek. Bu yüzden bir dünya üye forumu bırakacak. wmaracı sunucularını yükseltip hazırlıklara başlasın, misafirlerimiz var :)


yasinolmez adlı üyeden alıntı

wmaraci güzel de aktiflik olarak pek düşük yav. bu kadar büyük bir siteye göre daha aktif olması gerek. konu açan mesaj yazan üyelere bakıyorum topu topu 10-15 kişi arasında dönüyor bu sayı. bazen 1 avuç insan olarak burdayız gibi hissediyorum :D ama seviyorum burayı en azından samimiyet var ve faydalı bir site. ama ***daki ticarete de özenmiyor değilim açıkcası


ibo71 adlı üyeden alıntı

Hayır üyelik açılmayacak davetiye sistemi aktif hal gelecek *** yönetimi açıkladı bunu


Karacahan adlı üyeden alıntı

Sanırım en az 5 yıllık bir üyeliğim vardı. Bu 5 yılda topu topu yazdığım 6-7 mesaj vardır. Ki, hiç birisi de olumsuz bir mesaj değildi. Ortada hiç bir sebep yokken banlandım. Banlanma sebebi olarak da "Kimliğinizi onaylayın" yazmışlar. İletişim bölümünden defalarca bu işlemi nasıl yapabileceğime dair mesaj attım geri dönüş bile yapmadılar. Şimdi bu konuyu gördüm artık kurumsal olmuşlar demek ki. Umarım düzgün bir yolda ilerlerler.


KadirMelih adlı üyeden alıntı

***'un 2 yıl önce yaşadığı veritabanı kaybından dolayı benimde üyeliğim silinmişti ve bir daha geri dönüş yapılmadı. ***'da ki ticarete açıkçası bende özeniyorum fakat bu şekilde devam ederlerse wmaracı, ***'u geçecektir. Ki umarım böyle olur.


cagdasdag adlı üyeden alıntı

Üyelik açımları bence imkansız gibi birşey çünkü oradan para ile üyelik alımı yapan kişilerin verdiği ücret boşa gitmiş olur ve yine **************lığın önüne geçilemeyen en çok konunun şikayet bölümüne açıldığı bir forum olur. *** üyeliği bir güven temsilidir ve üyelikler kesinlikle açılmamalı

Ek Olarak: Üyelik açımları bence imkansız gibi birşey çünkü oradan para ile üyelik alımı yapan kişilerin verdiği ücret boşa gitmiş olur ve yine **************lığın önüne geçilemeyen en çok konunun şikayet bölümüne açıldığı bir forum olur. *** üyeliği bir güven temsilidir ve üyelikler kesinlikle açılmamalı


ibo71 adlı üyeden alıntı

Davetiye sistemi getirildi. Destek(ticket) sorunları giderilerek tekrar aktif hale getirildi.


efebabaniz adlı üyeden alıntı

wmaraci forumuda çok güzel çok seviyorum buradada davetler artık davetiye koduyla kayıt olunsa forum değerlenir diye düşünüyorum


fyani adlı üyeden alıntı

wmaraci forum harika yeni uye oldum. ama bir sorum olacak *** da neden ücetli üyelik yapıyor. sebebini bilen varmı


efebabaniz adlı üyeden alıntı

kalitesini öne çıkarmak için olabilirmi


Fransiz Kafa adlı üyeden alıntı

Ne olursa olsun wmaracını ortam bakımından tek geçerim :D


Alıntı yaptığım arkadaşların bir kısmının hiç *** üyesi olmamış olduğunu düşünerekten ve üye olupta canı yanan arkadaşlara kendimce birşey anlatmaya çalışacağım:

2 yıldır *** üyesiyim.Çokta eski değilim fakat iyice tecrübe edindim desem yeridir.

İlk önce *** üyesi olupta zombi muammelesi gören arkadaşlara nedenini açıklayıp onları daha fazla yazı okuma zahmetinden kurtarmak istiyorum:

*** veri kaybından sonra sitenin kendini toparlaması çok uzun sürdü çünkü veri kaybı ile birlikte eski dbden bir çok kişinin banı açıldı zombi hesap furyası böylelikle başladı benim bildiğim kadarıyla bu zombiler temizlenirken yeni zombiler hızla türemeye başladı en sonunda canı yanan *** ahalisi kendi aralarında zombi üyeliklere karşı teklifler sunmaya başladılar yönetime ve bu yöntemlerden biri uygulanmaya başlandı yöntemin işleyişi şu şekilde üyeliği eski olup uzun süre forumda aktif olmayan özellike kimlik doğrulaması yapılmamış itradesi düşük hesaplar zombi olarak nitelendirilecek ve zombilik sıfatından kurtulabilmesi için yönetime telefonla ulaşarak kimlik doğrulaması yapacaktı.

Bu uygulamanın başlaması ile birlikte **************lık hızlı bir şekilde düştü kalan zombi sıfatlı hesaplar ise diğer aktif üyeler tarafından avlandı.Av şu şekilde gerçekleşiyordu bir ticaret konusu açıldığında yada herhangi bir konu açıldığında konuya tradesi düşük üyelik tarihi eski kimliği onaylanmamış birisi mesaj yazdığında yada teklif sunduğunda direk şikayet konusu açılıyor ve o hesaptaki kişi kim olursa olsun kimlik doğrulaması olmadığı için banlanıyordu.

Bu sayede **************lık akıl almaz bir şekilde düştü arkadaşlar inanın bana size kötü gelebilir ama *** u hasta yatağından kaldırdı.

Zombi işin borusu ötmeyince **************lar aktif üyelerin hesaplarını çalmak için hesaplara deneme yanılma yoluyla saldırı düzenlediler bu şekildede bir çok hesap ele geçirmeyi başardılar.Bu durumda sıkıntı çıkarınca *** yönetimi üye girişini id pass şeklinde değilde mail pass olarak değiştirdi ve bunuda engellediler.Şahsen bu yöntemle bir çok saldırı aldım hesabı kaptırmadan bugüne kadar geldim.

Şimdilerde ise direk bilgisayar hackleme yoluna gidilmeye başlandı.Yada ***da üyelerin imzalarına ekledikleri skype adreslerine bağlanılarak **************lık yapılmaya çalışıldı.Skype üzerinden banada bir çok ************** denk geldiğinden skype kullanımını bayağı azalttım *** özel mesaj ve mail yoluyla işimizi yürütmeye başladık.

Şimdi üyelik ve davetiye konusunda dertli olan arkadaşlara gelelim:

Arkadaşlar üyelik alımı bildiğim kadarıyla bundan sonra açılmayacak bir yerinden senaryo uyduranlara aldanmayın *** yönetiminin aklı varsa kesinlikle açmaz.**************lık zaten minimuma inmiş ticaret deli gibi işliyor ***da yeni üye alımı yapar mı sizce ?

Özellikle bu senaryo üreten arkadaşlara cevap olarak şunu söyleme ihtiyacı duyuyorum ***`un yeni kana çok ihtiyacı yok şuan zaten deli gibi işliyor sistem,yenileri katıpta dişlilerin arasına pek taş atmaya niyetleri olduğunu sanmıyorum.O arkadaşlar *** sanki kendilerine muhtaçmış gibi naz çekmesinler yok öyle birşey :D

Davetiye olayına gelirsek eğer bildiğim sistem değişmediyse hiç bir aklı başında *** üyesi başkasına davetiye vermeyecektir.

Neden derseniz ***da davetiye sistemi kefil sistemi gibidir ben bir kişiye davetiye verdiğimde o kişiye kefil oluyorum demektir eğer o kişi **************lık yaparda banlanırsa bende banlanırım demektir bu.

Şu an 3 tane davetiyem var kesinlikle ve kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Eğer yanacaksam kendi hatamdan yanayım başkası yüzünden değil.

*** yapısı gereği gergin bir ortama sahiptir bir anda kendinizi siyasi kavganın içinde buluveriyorsunuz bir bakmışsın ban yemişsin.Açık ve net söylemeliyim kısmende olsa gruplaşma oluyor ***da siyasi ve dini görüş olarak.En ufak birşeyde sayfalarca kavga çıktığını görürsünüz ve oha dersiniz o kadar hızla alevlenirki anlatamam.

***da ego sahibi insan çoktur ticaret yüksek yardımlaşma düşüktür hatta geçence ***da sohbetimin olduğu sevdiğim bir abim wmaracına geldi bir konuda denk geldim az dertleştik falan.Kendiside bu durumdan şikayetçi olduğu için wmaracındada aktif olmaya karar verdi.

Yani ***`a daha önce dahil olmamış arkadaşlar ***da çiçek böcek,iyi,her konuda yardıma koşan insanlar beklemesin :D Bizim gibi wmaracına geri dönersiniz :Dİyi insanlar bir elin parmaklarını geçmez buradaki kadar yardım sever ve anlayışlı değillerdir.

***da insan buradaki kadar rahat konu açamaz.Çünkü ilk açığınızı buldukları yerden saldırıp ego tatmini yapmaya çalışanlar dolu.

Wmaracıda *** gibi kapalı olsun diyen arkadaşlara ***daki herşeyin buradada olacağını söylüyorum direk.Biz öyle olmayız demeyin o kadar eminim üyelik bir kapansın gerçek manada anında *** gibi olur gruplaşma kavga ego tatminin alasını görürsünüz.Şahsen üyelik alımı kapansın anında giderim bu forumdan çünkü yardım severlik oluyor burada bulunma amacım iyi arkadaşlar edinmek,insanlara yardımcı olmak.

Eğer yanlış anlaşılma olduysa affola,bazı arkadaşlar işin içinde olmadan çok fazla konuşuyorlar onlara cevap verilmesi gerektiğini düşündüm.Amacım hava atmak yada artizlik yapmak değil.Herkese hayırlı geceler ve iyi forumlar dilerim.Allaha emanet olun arkadaşlar.:)

Ha eklemede yapayım unutmadan bazı arkadaşlar ***daki ticareti küçümsüyor yakın zamanda gördüğüm **************lıkla sonuçlanan 30 bin tl lik olay oldu.***dan arkadaşlar bilir şu %20 indirimli ***** fatura ödeme furyası :D Ve bu 30 bin tl sadece bir şahıstan çıktı diğerlerini saymıyorum bile ;)

Yani **************lık görünüyor **************lık olmadan ilerleyen ticareti siz düşünün ;) Oradaki ticaret ne buraya nede başka forumlara benzer ;)
 

 

wmaraci
wmaraci

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Dostum beni alıntıdan sil yazdığım mesajı okumadım ancak *** üyesi olarak canım yanmadı olumsuz bir mesajımda olmadı :)
 

 

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Alıntı yaptığım arkadaşların bir kısmının hiç *** üyesi olmamış olduğunu düşünerekten ve üye olupta canı yanan arkadaşlara kendimce birşey anlatmaya çalışacağım::)


Hocam bu hepimize yazılmış birşey mi? değilse nereler kime nick ile belirtin haftasonunu bu yazıyla bitirmeyelim:)
 

 

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Hocam bu hepimize yazılmış birşey mi? değilse nereler kime nick ile belirtin haftasonunu bu yazıyla bitirmeyelim:)


Hocam genele yazdım yani laf sokmak gibi bir amacım yok alıntı yaptığım mesajlara özellikle bilgilendirme yapmaya çalıştım :)

Ek Olarak: Arkadaşlar bu mesaj size laf dokundurmak için değil alıntı yaptığım bir çok arkadaş için bilgilendirme amacı taşıyor lütfen başka yere çekmeyelim :)
 

 

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Hocam genele yazdım yani laf sokmak gibi bir amacım yok alıntı yaptığım mesajlara özellikle bilgilendirme yapmaya çalıştım :)


Ha tamam öyleyse bi okuyalım bakalım ne yazmışsın o kadar, baya emek var orda:)
 

 

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

ibo71 adlı üyeden alıntı

Dostum beni alıntıdan sil yazdığım mesajı okumadım ancak *** üyesi olarak canım yanmadı olumsuz bir mesajımda olmadı :)


Hocam yazım laf atma yada üyelikten oluşmuyor sadece kısmi olarak bilgilendirmede yaptım ;) Herkes aynı kefede değil alıntıda :D
 

 

KadirMelih KadirMelih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 5 / 44
  • Ticaret 17, (%88)
Hocam alıntılar arasında bende varım, "alıntı yaptıklarım arasında hiç *** üyesi olamamış arkadaşlar var" demişsiniz. Öncelikle ön yargılarınızı bir kenara bırakın, MelihCan kullanıcı adı ile ***'a üyeydim 2012 yılında LiderNetworks tarafından davet edilmiştim. *** veri kaybından sonra üyeliklerin geri verileceği söylendi fakat öyle bir şey olmadı forum 2011 yılına geri döndü, davetiye bulanlar tekrardan üye oldular ben davetiye istemek yerine ***'a onlarca mail ve destek formu gönderdim tek bir cevap bile gelmedi. ***'dan ümidi kestim, ***'un tek şikayetçi olduğum yanı yönetim sistemi, çok şükür *** sayesinde iyi paralar kazandım iyi arkadaşlıklar edindim. Burda da hiçbir şekilde ***'u kötülemedim sadece wmaracı'nın daha iyi yerlere geleceğinden bahsettim.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al