Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Wmaracı'nın bir *** olacağını düşünmüyorum çünkü gözlemlerime göre Wmaracının %40'ı işin daha başında olan insanlar. Bu insanların egoları olmaz bu yüzden Wmaracında arkadaşlık, dostluk çok fazla. ***'da ki üyelerin %70'i kendi sektörlerinde baya yol katetmiş insanlar bu yüzden bazı insanların haliyle egoları fazla olabiliyor mesela ***'da ben hosting, domain nasıl alabilirim diye bir soru çok nadir sorulur çünkü *** bu konularda bilgisi olmayan insanları arasına almaz aldıysa bile en kısa zamanda *** halkının kışkırtması sonucu o üye banlanır. ***'da ticaretin, Wmaracında da Dostluğun fazla olmasının sebebi budur. Ne *** Wmaracı olabilir nede Wmaracı *** olabilir. Diğer konuya gelmek gerekirse; Labidu ve Hititajans yönetimleri başarısız yönetimlerdi fakat yeni gelen yönetim aldığı net ve doğru kararlarla birlikte ***'u çok daha üst seviyeye taşıyacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
58, (%97)
Başlık ile konu içereği tamamen çekilişkili.
***'nun satıldığı felan yok sadece siteye yatırım yapılmış, eğer site satılmış olsa yönetim ekibi tamamen değişir ve yerine alıcıları gelirdi.
***'nun bu yatırımı ne kadar iyi kullanabileceğini ileride göreceğiz ama benim ***'dan pek umudum yok.
Ticareti her ne kadar iyi olursa olsun, adil olmayan, görevlerini zamanında yapmayan ve üyelerine nazik davranmayan bir yönetimden hiç bir şey olmaz.
Bir vip üyelik alıyorsun arkadaş sen oraya para yatırıyorsun üyeliğin bile 20 gün 1 ay sonra veriliyor, bu ne kadar sorumsuzluktur.
Parayı çok kazanmalarından dolayı (milleti sömürmeleri diyelim) umursamıyorlar artık sanırım.
Eğer ***'daki ticareti başka bir sitede bulabilsem daha doğrusu wmaraci'nda bu kadar ticaret sistemi ilerlemiş olsa hiç kimse wmaraci'ni bırakmaz..
Edit: Bu arada ***'na göz attığımda yeni isimlerin geldiğini ve isimlerini vermek istediğini görüyorum :D Bu çok çelişkili bir durum yani, anlam veremedim. Bir insan büyük bir işe yaptığında ismini verip reklam yaptırmak istemez mi? Bence bu iş çok çelişkili, yönetimin değiştiğine insanları inandırıp yollarına kaldıkları yerden devam ediyor olabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@ÇETİNKAYA: Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. En azından boş yere banlanmamış olduğumu anladım. Yalnız yine kızdığım bir nokta var. Ben defalarca iletişim bölümünden mesaj gönderdiğim halde geri dönüş yapılmadı. Telefon açıp kimlik onayı yapıldığını bilmiyordum. Ben aktif bir üyeydim. Sadece çok gerekmedikçe mesaj yazma gereği duymuyordum. İkincisi ilgim dışındaki konulara da girdiğim olmuyordu. Yani olan bitenden bi haberim yoktu. 5 yıllık üyeliğimde (belki de daha fazla) toplasan 10 tane mesajım vardır veya yoktur. Kaldı ki ticaretle ilgili konulara da yazdığımı hatırlamıyorum. Her neyse, alınan bir güvenlik önlemi var ve ben de bunun bir şekilde kurbanı oldum. Düzeltmeye çalıştım ama sonuç da alamadım. Çok kızıyorum. Çünkü bir cümle lafı esirgeyecek bir yapıda olduklarını öğrenmiş oldum şimdi. Yolladığım onca şikayete "Kimliğinizi onaylamanız için xxx numaralı telefondan bize ulaşmanız gerek" diye bir cevap verecekler altı üstü. Bu çok zor bir şey olmasa gerek...