SEO Hocası SEO Kitapları

Merhaba arkadaşlar bu sabah elime geçer WebTures firması tarafından gönderiler uzmanından SEO ve sorularla SEO kitaplarımın incelemesini ve tanıtımını yapacağım. SEO Hocası kurulduğundan bu yana geçirdiği süre içerisinde SEO adı altında birçok ilke imza atmıştır. Bu ilkleri kitaplarına yansıtmış ve biz takipçilerini bilgilendirmiştir. Kaan Gülten ve tüm SEO Hocası ekibine böyle bir çalışma yaptığı için teşekkür ediyorum. Sorularla SEO kitabının içerisinde bulunan konularla web sitemizde bulunan sorunları çözebileceğimize inanmıyorum.

Sorularla SEO kitabının içerisinde ismimle beraber benim de bir sorum bulunmaktaymış bunu kitabı okurken fark ettim. Sorularla SEO uzmanından SEO kitaplarının yanı sıra hediye gelen 1 adet yastık 1 adet kalem ve şekerlerden bahsetmiyorum bile. Bir web tasarım firmasının nasıl reklam yapması gerektiğini WebTures firmasından öğrenebilirsiniz.

Biraz kitabın içeriğinden bahsedelim. Sorularla SEO kitabının içeriği genellikle SEO Hocası kullanıcıları tarafından SEO Hocasına yansıtılan sorular ve cevapları bulunmaktadır. Genel olarak konu başlıklarını söylemek gerekirse;

* SEO Terimleri
* Google’ı Anlamak
* Site İçi SEO
* Site Dışı SEO
* Domain Bazlı SEO
* Sunucu Bazlı SEO
* Filtre ve Cezalar
* Diğer SEO Konuları
* SEO Testi

konu başlıklarına yer verilmiştir. Bu kitapta hiçbir internet sitesinde bulamayacağınız bilgiler bulunmaktadır. Bu kitapları almanızı sizlere tavsiye ediyorum içerisinde bulacağınız bilgiler sizleri SEO konusunda hayatınız boyunca bir adım önde tutacaktır. Diğer kitap olan uzmanından SEO kitabı içeriğinden söz edelim;

* Arama motoru optimizasyonu
* SEO mantığı
* Popülarite
* Hızlı indexlenme teknikleri
* Google filtreleri
* Sandbox
* Google bomb
* Google webmaster araçları ve haritaları
* Google bot gibi taramak
* Google servisleri
* Analitics, Adsens, Adwords
* Site için SEO - metalar
* Kanonik url
* Anahtar kelimeler
* Site dışı SEO
* Backlink
* Sosyal medya
* Site senkronizasyonu
* Sunucu bazlı SEO
* Güvenlik
* SEO hosting
* Domain bazlı SEO
* Ziyaretçi bazlı SEO
* Alexa Analytics
* Özel sistemler için SEO
* E-ticaret sistemleri için SEO
* SEO araçları
* Online ve offline araçlar
* SEO kurgusu

konu başlıkları bulunmaktadır.Uzmanından SEO ve sorularla SEO kitaplarını almanızı sizlere tavsiye ederim. Türkiye'nin önde gelen en güvenilir SEO firması olmayı başaran WebTures yani SEO Hocasından bu kitapları temin edebilirsiniz. Diğer SEO firmalarının, sitelerinin, bloglarının ve diğer yapılanmalarının örnek alması gereken bu firma birçok alanda bizlere SEO bilgileri bakımından olanaklar sağlamaktadır. Yaklaşık olarak 3 yıldan beri takip ettiğim SEO Hocasında ilerleyen günlerde makale yazmaya devam edeceğim.

Kaynak: SEO Hocası SEO Kitapları