netbozum
tr.link

Seo Testi (Bulmaca)

10 Mesajlar 1.945 Okunma
acebozum
tr.link

ferahi ferahi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 13 / 80
  • Ticaret 5, (%100)
Hiç merak ettiniz mi,SEO bilgim ne derecede diye ? Yeni geliştirdiğimiz sistemde SEO bilgilerinizi sınayacaksınız.Seo testi ile bildiğiniz bulmaca çözer gibi soruları yanıtlamaya çalışacaksınız.Bulmaca her hafta güncellenecek ve her ay zorluk derecesi iki katına çıkacaktır.Seo testi yaparak Seo hakkında bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz.Sitemizden okuduğunuz yazıların yanında böyle bir bulmaca olması sizin için çok iyi olacaktır.Geliştirdiğimiz bu sistem sayesinde hem eğlenecek hem de Seo bilgilerinizi sağlamlaştıracaksınız.Ayrıca bu uygulama ile internetten okuduğunuz makalelerin ne kadar yararlı olup olmadığını da görebileceksiniz.Seo bulmacanın yanında ek olarak web tasarım bulmacası çıkarmayı da planlıyoruz.Fakat öncelikle Seo bulmacasınde birkaç adım atlamak istiyoruz.Bunun nedeni Seo uyumlu web tasarım yapabilmeniz için en azından Seo hakkında ufak tefek şeyler bilmenizi sağlamaktır.Bunun yanında yine amacımız Seo uyumlu web tasarım yaparken açığınız varsa kapatmanızdır.Ayrıca sitemizden Seo uyumlu web tasarım yapma hakkındaki yazılarımızı da takiip edebilirsiniz.

Nasıl İşliyor ?

Şuan kullanımı ve arayüzü çok basit olarak çalışıyor.Bulmacadaki kutucuklara tıklayarak o karedeki kelime için sorunun gelmesini sağlarsınız.Tıkladığınızda soru hemen gelir.Soruyu okuyup cevabını metin kutusuna yazın ve cevapla butonuna tıklayın.Cevap doğru ise kelime bulmacada görünecektir.Eğer yanlış ise cevabın yanlış olduğunu gösteren bir uyarı alacaksınız.Çok düşündünüz,sorunun cevabını bulamadınız.Sorunun cevabını öğrenmek için cevap butonuna basmanız yeterlidir.Merak ettiğiniz cevabı anında görebilirsiniz.

yazı kaynağı: http://www.seowebtasarim.gen.tr

Seo Bulmaca

not: bu bulmaca yeni başlayanlar içindir.gittikçe zorlaşacaktır.artı olarak da web tasarım bulmacası da yapacağız.

googleasistan
reklam

WeyseL WeyseL Bir başka baharda Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Bol hatalı test ustam; tamam fikir güzel de; kare bulmaca da boşluk mu olur alla sen. Boşluğu geçsem " - "de nedir ki?

Düzenleme: Yok merak ettiğim; sistemi hiç test etmediniz mi? Test ettiyseniz hiç hafta sonu kahvaltı sonrası bulmaca eklerine göz atmadınız mı? Düşündünüz, uğraştınız emek verdiniz karşılığın da bu kadar sert bir yaklaşım bana da ayıp tabi ama bulmaca, yaptık, zamanla zorlaşacak kelimelerini de görünce efendim. Ya benim bulmaca bilgim yanlış, ya da siz yanlış olan bir sistemi pazarlamaya çalışıyorsunuz göz göre göre

Ha ayrıca cevap yanlış da olsa kabul ediyor da o da farklı bir sorun tabi ki?

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
süpermiş :D 2 tane bulamadım

• Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 13 / 80
  • Ticaret 5, (%100)
Weysel arkadaşım birincisi sistem yanlış cevabı göstermiyor.Sen kullanmayı yazıdan önce bir öğren.İkinci olarak da biz profesyonel bulmaca tasarlamıyoruz.Ya da posta gazetesinde yayınlamıcaz bu bulmacayı.Buradaki amaç insanların bilgilerini pekiştirmek.Ayrıca biz hiç birşeyi pazarlamıyoruz.Nasıl bu tür fikirlere kapılıyorsunuz gerçekten anlaması güç.sistemin hiç bir hatası yoktur.Biz yaptğımız çalışmaları emin olun gerektiği kadar test ederiz.Burada muhalefet olmak yerine keyfini çıkarmaya bakın.tabii bilginiz varsa.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

ferahi adlı üyeden alıntı

Weysel arkadaşım birincisi sistem yanlış cevabı göstermiyor.Sen kullanmayı yazıdan önce bir öğren.İkinci olarak da biz profesyonel bulmaca tasarlamıyoruz.Ya da posta gazetesinde yayınlamıcaz bu bulmacayı.Buradaki amaç insanların bilgilerini pekiştirmek.Ayrıca biz hiç birşeyi pazarlamıyoruz.Nasıl bu tür fikirlere kapılıyorsunuz gerçekten anlaması güç.sistemin hiç bir hatası yoktur.Biz yaptğımız çalışmaları emin olun gerektiği kadar test ederiz.Burada muhalefet olmak yerine keyfini çıkarmaya bakın.tabii bilginiz varsa.

Emin misin usta en üstte domain yerine 123456 yazar mısın kabul ediyor mu etmiyor mu görelim? Ekran görüntüsü almama gerek var mı? Bildiğiniz kelime eşleştirilmemiş kelime de ki harf sayısı eşleştirilmiş. Cevap 5 harfli ise 5 harf sayı rkam sembol yazın doğru cevap olarak alıyor.

İkincisi size profesyonel bulmaca da yapın demedim ki? Organik hit adam doğru cevabı da bilse bir bulmaca kültürü vardır tüm evren bu kültürü benimser ve o kültürle yetişmiştir. Siz bulmacaya çıkıp boşluk koyarsanız adam doğru bildiği şeyi de yanlış biliyorum stresine girecek. Amacınız yararlı olmaksa bu gibi bir hata zarardan başka bir sonuç doğurmaz.

Üçüncüsü tüm bunlara rağmen hala test ettik diyorsanız; PES der saygıyla önünüz de eğilirim üstadım.

Hah keyif çıkarma olayına gelince boşluğa kadar çıkarıyor iyi düşünmüşler helal diyordum boşluğu görünce keyif meyif kalmadı.

Son Not : Siz bu yazdıklarımı MUHALEFET olarak algılayıp; bulmacanızı test etmek ve hatalarını gidermek yerine gelip bana ders vermeye çalışıyorsanız bu daha büyük bir sorundur bulmacada ki sorunlardan.

Ekran görüntüsü isterseniz sadece rakamlarla çözülmüş bir bulmaca örneğinizi de yerleştirebilirim.

Saygılarla Bay Muhalefet ;)

Merak ederseniz diye şu da yanlış cevap kabul etmeyen bulmacanız efendim :

• Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 13 / 80
  • Ticaret 5, (%100)
Sadece bir tek kelime için bir yanlışlık var ve onu da düzeltiyoruz.Öneri sizin yukarıda yazdığınız gibi bulunulmaz.Her neyse.siz isterseniz çözebilirsiniz.İsterseniz çözmeyebilirsiniz.Tercih size kalmış.Hatayı söylediğiniz için tşkler.Ayrıca söylediğiniz sözlere de dikkat edin.

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

ferahi adlı üyeden alıntı

Sadece bir tek kelime için bir yanlışlık var ve onu da düzeltiyoruz.Öneri sizin yukarıda yazdığınız gibi bulunulmaz.Her neyse.siz isterseniz çözebilirsiniz.İsterseniz çözmeyebilirsiniz.Tercih size kalmış.Hatayı söylediğiniz için tşkler.Ayrıca söylediğiniz sözlere de dikkat edin.

Bir üstte ki mesaja bakar mısınız? Kaç kelime için yanlış cevap kabul ediyormuş; test edilmiş bulmacanız efendim. Hangi sözüme dikkat etmem gerektiğini belirtirseniz; gelecek sefer ciddi anlamda dikkat ederim o kelimeyi kullanma konusunda

burakkaptan burakkaptan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 8, (%100)
türkçe karakter sorunu ile karşılaştım fakat yine de iyi düşünülmüş bir çalışma.

burakaydin.cc >>> kodladığım ücretsiz wordpress temaları

• Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 13 / 80
  • Ticaret 5, (%100)
teşekkürler arkadaşlar.bir dahaki bulmacamızı hatasız yapacağız inş.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Bulmacayı nasıl yapıyorsunuz merak ettim?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al