Weysel arkadaşım birincisi sistem yanlış cevabı göstermiyor.Sen kullanmayı yazıdan önce bir öğren.İkinci olarak da biz profesyonel bulmaca tasarlamıyoruz.Ya da posta gazetesinde yayınlamıcaz bu bulmacayı.Buradaki amaç insanların bilgilerini pekiştirmek.Ayrıca biz hiç birşeyi pazarlamıyoruz.Nasıl bu tür fikirlere kapılıyorsunuz gerçekten anlaması güç.sistemin hiç bir hatası yoktur.Biz yaptğımız çalışmaları emin olun gerektiği kadar test ederiz.Burada muhalefet olmak yerine keyfini çıkarmaya bakın.tabii bilginiz varsa.
Emin misin usta en üstte domain yerine 123456 yazar mısın kabul ediyor mu etmiyor mu görelim? Ekran görüntüsü almama gerek var mı? Bildiğiniz kelime eşleştirilmemiş kelime de ki harf sayısı eşleştirilmiş. Cevap 5 harfli ise 5 harf sayı rkam sembol yazın doğru cevap olarak alıyor.
İkincisi size profesyonel bulmaca da yapın demedim ki? Organik hit adam doğru cevabı da bilse bir bulmaca kültürü vardır tüm evren bu kültürü benimser ve o kültürle yetişmiştir. Siz bulmacaya çıkıp boşluk koyarsanız adam doğru bildiği şeyi de yanlış biliyorum stresine girecek. Amacınız yararlı olmaksa bu gibi bir hata zarardan başka bir sonuç doğurmaz.
Üçüncüsü tüm bunlara rağmen hala test ettik diyorsanız; PES der saygıyla önünüz de eğilirim üstadım.
Hah keyif çıkarma olayına gelince boşluğa kadar çıkarıyor iyi düşünmüşler helal diyordum boşluğu görünce keyif meyif kalmadı.
Son Not : Siz bu yazdıklarımı MUHALEFET olarak algılayıp; bulmacanızı test etmek ve hatalarını gidermek yerine gelip bana ders vermeye çalışıyorsanız bu daha büyük bir sorundur bulmacada ki sorunlardan.
Ekran görüntüsü isterseniz sadece rakamlarla çözülmüş bir bulmaca örneğinizi de yerleştirebilirim.
Saygılarla Bay Muhalefet ;)
Merak ederseniz diye şu da yanlış cevap kabul etmeyen bulmacanız efendim :