-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Önceki hayatı elbette önemli. Huylar ve yaşananlar uyuşturucu gibidir benim gözümde. Her ne kadar eski/geçmiş huylar bırakılsa ve yaşananlar tekrar edilmemek üzere bırakılsa da, etkileri çok uzun süre devam edecektir ve hatta belki de tekrar bile edecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Kendi geçmişine bakmalısın önce.
http://www.alicankosedag.com.tr
Fsocean
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
8 sene bir ilişki içerisindesin, en sonunda çevrende olan popüler bir veledin altına yatıyor. Hayat gerçekten çok acımasız. 8 seneden bahsediyorum of of.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Böyle konuları görünce içim gidiyor... 1 kız sevdim 3 sene boyunca. 2 senedirde kendisi sevdiğimi biliyor zaten. Ama o da başkasını seviyor ve çıkıyor... Hala fotoğraflarımı beğenir. Ama içimdeki sevgiyi nefrete döndürmeyi başardı yani...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Geçmişi önemlidir. Kendi adıma konuşuyorum. Hatta çok önemlidir. Siz diyelim birisiyle beraber oldunuz ve çok sevdiniz birbirinizi herşey yolunda gidiyo diyelim 1. sene bitti derken ee haliyle baya bağlandınız birbirinize daha sonra birinden bir haber geliyo "ya ben ona söyle seyler yaptım onu şöyle böyle yaptım" diyen birisii.. ne yaparsınız? Tabi hemen o çocuğu öldürüyesi dövesiniz gelir aklınıza ve yaparsınızda ama ne fayda.. Gerçektir bu! Kız arkadaşınız size türlü türlü yalanlar söylemiştir. Hayatımda ilk sensin gibisinden ve sonra düşünürsünüz.. Bu kız öyle erkek sohbetlerinde geçmiştirki ne makaralar ne lekelemeler neler neler.. Yapan kişi veya kişiler bilirsinizki hemen arkadaş çevresine anlatılır. Senin kız arkadaşında bu iğrenç muhabbetin bi parçası olmuştur ve bunu öğrenince gerisi çorap söküğü gibi gelir. İlerde aklına takılır sevgilinin, karım dediğin insanın vücüduna başkaları temas etmiş.. Anlayacağın Bunu kaldırabilecek bir miğde yok bende derim ve yoluma bakarım Allah büyüktür deyip.. Yaşadığım için söylüyorum :) Bu konuları kafasına takmayanın mutlu olmasını dilerim..
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
önemli değil ona bakarsanız hangi birimizin geçmişi çok iyi ki.