-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bi durumum var sizden yardım almak istiyorum.
Kız arkadaşım yarın geliyor. Kendi arabamla onu karşılamaya gidecem.
1-2 saatlik mesafemiz var. Onu alıp kahvaltı vs yapıp tekrar geriye dönücez 1-2 saatlik yoldan.
Bu yolda yapılacak süpriz olsun arabada yapılabilecek süpriz olsun kahvaltıdayken yemekteyken falan olsun veya başka bir yerlerde süpriz. Ama arabada daha çok vakit geçireceğimiz kesin :) Neler yapılabilir ?
4-5 saat beraber olacaksak 2-3 kez şaşırtmak istiyorum fakat pek birşey gelmiyor aklıma :)
Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden
teşekkürler.
konu silinebilir
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir hediye kutusu al ama büyük olsun biraz, içine kız arkadaşının sevdiği çikolatalardan koy yada ne biliyim pahalı çikolatalardan koy, jelibonda olabilir haribolara bayılır kızlar ben haribo ile çok kız düşürürdüm :D ve arabanın içindeyken ona ver kutunun en altına da güzel bir cümle yaz.:) / Ben denedim tescillidir, ertesi gün kız arkadaşım yüzük takalım muhabbetine girdi aman o noktalara gelmeyesin.:)
Torpidoya gül koyabilirsin ama etrafında bişiy olmasın tek gül sadece dalından koparılmış biçimde olsun, sonrasında kız arkadaşına torpidoda senin için bişiy var aç bak istersen diyebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hiç yapma bence ben yaptım bugün 1 seneyi doldurduk diye 1 saat sonra kavga ettik eve döndüm :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fou adlı üyeden alıntı
Bir hediye kutusu al ama büyük olsun biraz, içine kız arkadaşının sevdiği çikolatalardan koy yada ne biliyim pahalı çikolatalardan koy, jelibonda olabilir haribolara bayılır kızlar ben haribo ile çok kız düşürürdüm :D ve arabanın içindeyken ona ver kutunun en altına da güzel bir cümle yaz.:) / Ben denedim tescillidir, ertesi gün kız arkadaşım yüzük takalım muhabbetine girdi aman o noktalara gelmeyesin.:)
Torpidoya gül koyabilirsin ama etrafında bişiy olmasın tek gül sadece dalından koparılmış biçimde olsun, sonrasında kız arkadaşına torpidoda senin için bişiy var aç bak istersen diyebilirsin.
Hocam siz neymişsiniz be :) Kız tavlamayla ilgili forum açın derim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!