Bir hediye kutusu al ama büyük olsun biraz, içine kız arkadaşının sevdiği çikolatalardan koy yada ne biliyim pahalı çikolatalardan koy, jelibonda olabilir haribolara bayılır kızlar ben haribo ile çok kız düşürürdüm :D ve arabanın içindeyken ona ver kutunun en altına da güzel bir cümle yaz.:) / Ben denedim tescillidir, ertesi gün kız arkadaşım yüzük takalım muhabbetine girdi aman o noktalara gelmeyesin.:)
Torpidoya gül koyabilirsin ama etrafında bişiy olmasın tek gül sadece dalından koparılmış biçimde olsun, sonrasında kız arkadaşına torpidoda senin için bişiy var aç bak istersen diyebilirsin.
Torpidoya gül koyabilirsin ama etrafında bişiy olmasın tek gül sadece dalından koparılmış biçimde olsun, sonrasında kız arkadaşına torpidoda senin için bişiy var aç bak istersen diyebilirsin.
Hocam yorumun için teşekkürler.
Şu çikolata şeyini yapmak yapabilirim aslında ama pek kendime uyduramadım onu ama torpidoya bi çiçek yerleştiricem. Teşekkürler :)
Hiç yapma bence ben yaptım bugün 1 seneyi doldurduk diye 1 saat sonra kavga ettik eve döndüm :)
Yine de gönlünü yapalım 10 saatlik yoldan geliyor :)