lostyazilim
tr.link

Şimdi Olumsuz Ticaret Vermelimiyim?

14 Mesajlar 1.991 Okunma
lstbozum
tr.link

WPZON WPZON Wordpress Temaları Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Wordpress Tema Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1446
  • Beğeniler 203 / 261
  • Ticaret 37, (%100)
Bi arkadaş logo cizimi için pm attı, neler yapılacağını nasıl olacağını söyledi, bende kabul ettim ve önce parayı alıp sonra işe koyulacağımı aksi takdirde hem parayı alamayıp hemde müşterilere ulaşamadığımızı belirttim kendisinden bir 4 gün cevap alamadım 4 gün sonra dönüş yapmadınız hocam diye mesaj attım daha sonra aynı gün içerisinde bana örnek bir demo göndermeniz gerekiyor diye mesaj attı , paraya ihtiyacım olduğu için ve işi alabilmek için demoyu yaptım ( demo dediğimde logoyu yaptım üzerine kocaman demo yazdım çalınmasın diye ) parayı gönderdikten sonra normal gerekli dosyaları gönderecektim arkadaşa neyse demoyu gönderdim ve 3-4 gün oldu kendisinden ses seda yok olumlu veya olumsuz hiç bir dönüş yok , böyle bir davranışa - ticaret puanı verebiliyor muyuz ? veya forum içi cezası var mı?
admin

wmaraci
reklam

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
.....

MultiAnaliz.com

76623 76623 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1961
  • Beğeniler 482 / 484
  • Ticaret 51, (%100)
Yani bir alım satım yok dönmedi diye olumsuz puan veremezsiniz. Bence vermeyin.

magma017 magma017 ☆ Tanıtım Video Hizmeti ☆ Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 288
  • Beğeniler 94 / 81
  • Ticaret 15, (%93)
Hocam olabiliyor öyle. Ben alıştım artık :D

wmaraci
wmaraci

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Cebinizden para çıkmadığı için böyle bir hakkınız yok.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Arkadaşlar, adamın vaktini çalıyor.

Örneğin; birisi bana script yaptırıyor diyelim, bende yapıyorum ve adama sunuyorum. Adam bana para yatırmadığı için -ticaret kullanmayacağım? Kimse kusura bakmasın ama kullanırım ve en doğal hakkım.

Ticaret anlaşma ile olur, eğer anlaşmayı bozan taraf para yatırmıyor veya iş yapmıyor ise kullanılır.

kişisel bloğ • tevfik.org

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Serkan adlı üyeden alıntı

Cebinizden para çıkmadığı için böyle bir hakkınız yok.

Rakip backlinkci benimle ticaret yapmadıgı halde sırf olumsuz puan verebilmek adına sudan bir sebepten olumsuz puan verdi bu nasil oluyor? Ne ticaret yaptik ne herhangi bir iş. 2dk pm attı konustu konustu sonra olumsuz puan verdi. Bunu moderatörlere de bizzat anlattim lakin silmediler. Yani diyecegim o ki gayette güzel kafaya göre olumsuz puan verilebiliyor

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Backlinkcigeldi hocam o nasıl iş öyle silinmemesi ayrı bir hata. Ben Moderatör ken olsaydı bu durum silmiştim o trader'ı. Bana bir tüm konuşmayı iletin lütfen.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

nebiozkan adlı üyeden alıntı

Yani bir alım satım yok dönmedi diye olumsuz puan veremezsiniz. Bence vermeyin.

Kafaya göre olumsuz puan verilebiliyor hocam. Rakip backlinkci sattigim tumblr hesabini sözde almak icin mesaj atmisti ben ilana 3 4k ile 10k arasi takipci gelebilmektedir yazın takipci sayisinda baya artis olurken okul zamanı bir nebze daha dusuk olmaktadir. Diye belirtmeme ragmen sen dolandiricisin dedi söylesin dedi böylesin dedi o ayda 2kya yakın takipci gelmişti hesaba yani hesabi alacagindan degil maksat olumsuz ticaret puanı vermek. Gitti olumsuz ticaret puani verdi. 100lerce iş yaptim 1 tane olumsuzluk cikmadi. Ticaret yapmadigimiz halde 2 dakikalik bir konuşma ile anlasma vs.. hicbir sekilde olmadigi halde bana olumsuz ticarer puani verdi. Diyecegim o ki kafana göre ver kardesim ticaret puanini

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Serkan adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi hocam o nasıl iş öyle silinmemesi ayrı bir hata. Ben Moderatör ken olsaydı bu durum silmiştim o trader'ı. Bana bir tüm konuşmayı iletin lütfen.

Hocam isterseniz atarim size konuşmalari ne ahlaksizligim ne dolandiriciligim kaldi yani neymiş neden 10k degilde 2kya yakin takipci gelmiş. Arkadaşım sayaç bozuk bir sorun var ek olarak okul zamanlari insanlar pek aktif olamiyor böyle dusus olabiliyor dedim zerre anlamadi. Bu ay yine sayaç bozulmuş mesela diğer tumblr kullanan arkadaşlarimda tumblr etkilesim sayaci kafayi yedi diye konusuyorduk

Hayir bizim aramizda para alisverisi olmadi, ben kendisine herhangi bir söz vermedim. Her şey 10 15 dakika içerisinde oldu bitti.
Benim hesaplarim senin hesaplarindan daha cok etkilesim aliyor dedim ondan sonra kudurdu zaten, yok benim hesaplarin yanindan gecemez falan şaka misin falan atti hesabini 5 senelik hesabi benim hesapla neredeyse ayni etkilesimi aliyordu. Dilerseniz ssleri atabilirim hocam.

Ek olarak kendisinin yalan bilgileri ilanina koydugu yalanini ortaya cikardim moderatöre attım zerre bir şey yapmadı isterseniz hepsini size atabilirim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al