Backlinkcigeldi hocam o nasıl iş öyle silinmemesi ayrı bir hata. Ben Moderatör ken olsaydı bu durum silmiştim o trader'ı. Bana bir tüm konuşmayı iletin lütfen.
Hocam isterseniz atarim size konuşmalari ne ahlaksizligim ne dolandiriciligim kaldi yani neymiş neden 10k degilde 2kya yakin takipci gelmiş. Arkadaşım sayaç bozuk bir sorun var ek olarak okul zamanlari insanlar pek aktif olamiyor böyle dusus olabiliyor dedim zerre anlamadi. Bu ay yine sayaç bozulmuş mesela diğer tumblr kullanan arkadaşlarimda tumblr etkilesim sayaci kafayi yedi diye konusuyorduk
Hayir bizim aramizda para alisverisi olmadi, ben kendisine herhangi bir söz vermedim. Her şey 10 15 dakika içerisinde oldu bitti.
Benim hesaplarim senin hesaplarindan daha cok etkilesim aliyor dedim ondan sonra kudurdu zaten, yok benim hesaplarin yanindan gecemez falan şaka misin falan atti hesabini 5 senelik hesabi benim hesapla neredeyse ayni etkilesimi aliyordu. Dilerseniz ssleri atabilirim hocam.
Ek olarak kendisinin yalan bilgileri ilanina koydugu yalanini ortaya cikardim moderatöre attım zerre bir şey yapmadı isterseniz hepsini size atabilirim