Merhabalar dün gece bir bmw gelip şimşek flaş patlatır gibi selektör atıp duruyor geçmesini izin vermek istemiyorum 3 dakika boyunca patlatarak dayanamadım yol verdim, ondan sonra bir araç girdi aradan hemen sol şeride geçip selektör atıyorum tabi bana yol vermiyor sinirlendim gerçekten benden düşük model araba yol vermiyor yavaş gidiyor ve farkındayım uzun ışığım rahatsız etmiyor onun farkına vardım.
Bende gittim yarın sabaha karşı hemen taktırdım photon philips yüksek ışık led far ve akşamı bekledim yola çıktım led şimşeği patlatıyorum yolda her türlü yol alıyorum toplamda 14 araç yol aldım :D
karanlık bir yere geçip video çektim;
Hiç BMW mercedes gelip arkanızdan şimşek attığı oldu mu ?
Güzel olmuş, geçenlerde bende BMW ye özenip şimşek etkisi yaratan nıken marka sanırım led ampul aldım :) geçen sene Adana'dan Ankara'ya gelirken karanlık bi yolda mersonun selektörüne maruz kaldım arkadan gelirken hiç dikkat etmedim resmen aracın için bembeyaz oldu
benden düşük model araba yol vermiyor yavaş gidiyor
şeridine göre yavaş gidiyor deseydin bari. geçiş üstünlüğü aracın modeline göre değil malum.
adamın biri seni rahatsız etmiş. yapmaması gereken birşey yapıp hem kendi, hem senin canını tehlikeye atmış. belki o fardan ötürü yoldan çıkabilirdin. şimdi gitmişsin onun yaptığı hatayı tekrarlamışsın. yarın önünde biri yol vermedi diye şimşek selektör yaksan ve adam yoldan çıkıp kaza yapsa, iş mahkemeye yansıdığında benden önceki de bana yapıyordu mu diyeceksin?
@NK1864 bu kadar ince düsünmeyin sol serit sollama şerididir arkandan baska bir araba selektör yaparak yol istiyorsa vermek zorundasın. Burada yol vermeyen suçludur.
şeridine göre yavaş gidiyor deseydin bari. geçiş üstünlüğü aracın modeline göre değil malum.
adamın biri seni rahatsız etmiş. yapmaması gereken birşey yapıp hem kendi, hem senin canını tehlikeye atmış. belki o fardan ötürü yoldan çıkabilirdin. şimdi gitmişsin onun yaptığı hatayı tekrarlamışsın. yarın önünde biri yol vermedi diye şimşek selektör yaksan ve adam yoldan çıkıp kaza yapsa, iş mahkemeye yansıdığında benden önceki de bana yapıyordu mu diyeceksin?
Adam beni rahatsız etmedi nereden çıkardın rahatsız olduğumu?
Ayrıca selektor atıp kaza sebebiyet vermek sizden ilk defa duyuyorum :)
Yeni arabalarda Şimşek ledler var artık Ve yoldan çıkıp neden kaza yapsın onun sorunun acemiligi..
Sol şeridden gidiyorsan hızlı araç giden varsa yol vermek zorundasin
Kaza sebebiyet nasıl verilir biliyor musun makas yaparak hatalı makas Videolar izle bakalım kaç kişi canı gidiyor ben makas yapmayı sevmem sol şeride geçerim selektoru atarım hızlı hızlı giderim en sağlıklı bu..