şeridine göre yavaş gidiyor deseydin bari. geçiş üstünlüğü aracın modeline göre değil malum.
adamın biri seni rahatsız etmiş. yapmaması gereken birşey yapıp hem kendi, hem senin canını tehlikeye atmış. belki o fardan ötürü yoldan çıkabilirdin. şimdi gitmişsin onun yaptığı hatayı tekrarlamışsın. yarın önünde biri yol vermedi diye şimşek selektör yaksan ve adam yoldan çıkıp kaza yapsa, iş mahkemeye yansıdığında benden önceki de bana yapıyordu mu diyeceksin?
adamın biri seni rahatsız etmiş. yapmaması gereken birşey yapıp hem kendi, hem senin canını tehlikeye atmış. belki o fardan ötürü yoldan çıkabilirdin. şimdi gitmişsin onun yaptığı hatayı tekrarlamışsın. yarın önünde biri yol vermedi diye şimşek selektör yaksan ve adam yoldan çıkıp kaza yapsa, iş mahkemeye yansıdığında benden önceki de bana yapıyordu mu diyeceksin?
Adam beni rahatsız etmedi nereden çıkardın rahatsız olduğumu?
Ayrıca selektor atıp kaza sebebiyet vermek sizden ilk defa duyuyorum :)
Yeni arabalarda Şimşek ledler var artık Ve yoldan çıkıp neden kaza yapsın onun sorunun acemiligi..
Sol şeridden gidiyorsan hızlı araç giden varsa yol vermek zorundasin
Kaza sebebiyet nasıl verilir biliyor musun makas yaparak hatalı makas Videolar izle bakalım kaç kişi canı gidiyor ben makas yapmayı sevmem sol şeride geçerim selektoru atarım hızlı hızlı giderim en sağlıklı bu..