-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen öyle. Biz de nasibimizi aldık. Birçok kişi bu şekilde ifade vermeye gitmiş. Benimki sosyal paylaşım sitesi olduğu için ve paylaşımı yapan ben olmadığım için ucuz atlattım. Kişisel site sahiplerinin Allah yardımcısı olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu süreç hala devam ediyor demek ki arkadaşlar. Dün de beni aradılar ifade vermem gerektiği ile ilgili olarak. Gittim ve görüşme yaptım ancak ifade vermedim önümüzdeki haftaya kadar süre verildi.
Savunmanızda ana hatları ile belirttiğiniz içeriği yazarsanız aynı şekilde ifade vermek isterim. Rica etsem ana hatları ile ifadenizi yazmanız mümkün mü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya bu nedir arkadaş çok saçma tilt oluyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
İşin komik tarafı iframe kodunu paylaşınca onlara faydası oluyor size değil. Özelden telif atan şirketin ismini atma şansınız var mı ? Bu kadar saçma bir şeyi hangi firma yapabilir merak ettim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
basın mensubu
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Video sitesi olmamasına rağmen sitede bulunan 3 video için avukat bey dava açmış ifade verdim bende ancak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum haksız kazanç sucu işlenmiş :) ancak Yuotube Hizmet Koşullarında
Madde 8
İşlevselliğin el verdiği ölçüde, diğer kullanıcıların içeriği kullanmak, çoğaltmak, dağıtmak, türemiş eserlerini hazırlamak, sergilemek, icra etmek üzere kullanabilecektir.
Embed kod ile içerik çekmek, youtube kullanıcılarına tanınan bir haktır.
Embed koduyla youtube üzerinden paylaşım yapılması durumunda, içeriği sitesinde paylaşan kişinin elde ettiği gelir, youtube tarafından hak sahibine ödenecektir.
Sonuç
Embed Kodu
Açık bir şekilde kullanıcılar ile paylaşılmışsa kural olarak telif hakkı ihlali oluşmayacaktır ve bu durum yasaldır. ibaresi bulunmaktadır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncelleme:
Arkadaşlar, şimdi UYAP'tan mesaj geldi. Sanırım şikayetçi taraf karara itiraz etmiş. "Uzlaştırma işlemlerini yürütmek için .... isimli kişi sizinle iletişim kuracaktır" diyor mesajda. İntihara sürükleyecek bunlar beni. 7 aydır işsizim ve hiç gelirim yok. 7 aydan önce 5 ay çalıştım ve ondan önce yine uzun süre işsizdim. Yardımcı olacak bilgili biri yokmu bu konuda ne yapabilirim? Allah bilir benden 10bin lira isterler en az. Ödeyemem. Zaten daha fazlasını düşünemiyorum bile.